07 / 05 / 2024

ABD Hollywood

ABD Hollywood

Film sektörü stratejik bir güçtür. ABD Hollywood ile bu gücü etkin bir şekilde kullandı. Ama son 5 yıldır Afro-Avrasya Coğrafyasının yeni ilham kaynağı artık Türk Dizi filmleridir

ABD'nin en ünlü malikanesi satılıyor!

ABD'de birçok Hollywood filmlerinde kullanılan The Beverly House 119 milyon dolara (yaklaşık 870 milyon TL) satılıyor.

ABD'li catering şirketi Türkiye'ye giriş yaptı!

ABD'nin en hızlı büyüyen catering şirketlerinden Barfresh, Türkiye’ye gelme kararı aldı. Hollywood merkezli şirket, ilk adımı İncirlik’te bulunan ABD askeri üssüyle atacak.

Sharon Stone'un Hollywood'daki 16 milyon dolarlık malikanesi!

ABD'li sinema oyuncusu Sharon Stone, Hollywood'da 16 milyon dolarlık malikanede oturuyor. Stone'un evini Türk halıları süslüyor.

Tarkan Hollywood yıldızlarına komşu olacak!

ABD'nin Miami kentinde Hollywood yıldızlarına komşu olmaya hazırlanan Tarkan Palm Island'da aylık 25 bin dolara villa kiraladı.

Kendall Jenner Hollywood'daki lüks evini satışa çıkardı!

ABD'li manken Kendall Jenner, Hollywood'daki lüks evini satıyor. 21 yaşındaki manken evi için 6.5 milyon dolar (22 milyon TL) istiyor.

Gözler Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Hollywood'daki evlerine çevrildi!

ABD'li oyuncular Angelina Jolie ve Brad Pitt'in 12 yıllık ilişkilerini bitirmesinin yankıları sürerken gözler çiftin Hollywood'daki kaleyi andıran evlerine çevrildi.

Hollywood ve iş dünyasının gözde adaları satılığa çıktı!

Zenginler arasında yeni moda ada sahibi olmak. Son dönemde özellikle ABD kıyısında ve Akdeniz’de birçok ada satılığa çıkarken Hollywood ve iş dünyasının öne çıkan isimleri tatillerini bu özel adalarda geçiriyor.

Tom Cruise'un Hollywood Hills'teki villası 11.4 milyon dolara satışta!

ABD'li aktör Tom Cruise Hollywood Hills'te bulunan muhteşem villasını 11.4 milyon dolara satışa çıkardı. 53 yaşındaki ünlü aktör 13 milyon dolar fiyat biçilen evini sene başından beri satmayı planlıyordu. Ancak alıcı çıkmayınca fiyatı biraz daha düşürdü.

Arçelik ABD'deki konut projelerinde yer alacak!

ARÇELİK, ürünleriyle Türkiye ve yurtdışındaki konut projelerine imzasını atıyor. New York, Hollywood ve Toronto'daki yaşam alanları için hazırlanan ankastre ürün gamı, ünlü mimar Karim Rashid'in ABD'de tasarladığı iki konut projesinde yer alacak.

Brad Pitt ve Angelina Jolie ABD'deki evini satışa çıkardı!

Hollywood’un ünlü çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie, ABD’nin New Orleans Eyaleti’nde 2006’da 3.5 milyon dolara satın aldıkları malikânelerini 6.5 milyon dolara satışa çıkardı.

Zeynel Zach Erdem, ABD'de 75 Main Restoranı'nı açtı!

Hollywood yıldızlarının dikkatini çeken ve gözbebeği olan Türk işletmeci Zeynel Zach Erdem'in ABD'deki 75 Main adlı restoranına ünlüler akın ediyor...

Araplara ev satışında Türk dizi filmlerinin rolü!

Film sektörü stratejik bir güçtür. ABD Hollywood ile bu gücü etkin bir şekilde kullandı. Ama son 5 yıldır Afro-Avrasya Coğrafyasının yeni ilham kaynağı artık Türk Dizi filmleridir

ABD'de mortgage kredilerinin faiz oranı yüzde 4.57'ye düştü

ABD'de mortgage kredilerinin faiz oranı yüzde 4.57 ile son 50 yılın en düşük seviyesine geriledi

ABD Hollywood Haberi

ABD Hollywood


Film sektörü stratejik bir güçtür. ABD Hollywood ile bu gücü etkin bir şekilde kullandı. Tüm dünyada ABD filmi izleyen herkes Amerikan şehirlerinin caddelerini ezberledi. Her şehirde kaç adet gökdelen var hepimiz biliyoruz.  Hollywood ile Amerikan şehirleri, tüm dünyalıların ilham kaynağı oldu. Ama son 5 yıldır  Afro-Avrasya Coğrafyasının yeni ilham kaynağı artık Türk Dizi filmleridir. 


Türk Konut sektörü temsilcilerinin konuyu daha iyi anlaması için, Türk dizileri hakkında farklı ülke medyalarında çıkan haberlere bir göz atalım.


TIME Dergisi  Türk dizi filmlerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gizli silahı olarak tanımlıyor. Bu dizilerin Obama'nın askeri gücünden, Çin Devlet Başkanının harcama gücünden daha etkili olduğunu söylüyor. 

New York Times gazetesi ise, Türk dizileri için “Türkiye, ekran aracılığıyla Arap yemek masalarında, Fas’tan Irak’a yatak odalarında ABD’nin ancak hayal...