06 / 05 / 2024

abd kabinesi serveti

abd kabinesi serveti

Donald Trump, ABD'yi sadece ülke tarihinin değil, dünya tarihinin de en zengin kabinesiyle yönetecek. rump'ın yönetiminde yer alan 4 milyarder ve 10 multimilyonerin serveti toplamda 15 milyar doları aşıyor

Amerikalıların serveti 3. çeyrekte azaldı!

ABD Merkez Bankası (Fed), temmuz-eylül dönemine ait merakla beklenen "ABD'nin Finansal Hesapları" raporunu yayımladı. Söz konusu rapora göre ülkede hane halkının net serveti bu yılın üçüncü çeyreğinde yaklaşık 151 trilyon dolar şeklinde kaydedildi.

Amerikalıların serveti 2023'ün 2. çeyreğinde rekor seviyeye ulaştı!

ABD'de hane halkının net serveti, 2023 yılının 2. çeyreğinde yükselen borsa ve emlak fiyatlarının da etkisiyle 154,3 trilyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldi.

Amerikalıların serveti 2023'ün ilk çeyreğinde 148,8 trilyon dolara ulaştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de hane halkının net serveti, bu senenin ilk çeyreğinde yüzde 2 arttı ve 148,8 trilyon dolara yükseldi.

Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

Fed tarafından yayımlanan geçtiğimiz senenin Ekim - Aralık dönemine ilişkin ABD'nin Finansal Hesapları raporuna göre Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

ABD fakirleşiyor mu? Servetleri 143.8 trilyon dolara geriledi

ABD'de hane halkı toplam serveti 2022 yılının ilk çeyreğinin ardından ikinci çeyreğinde de düşüş göstererek, 143.8 trilyon dolara geriledi.

Amerikalıların serveti rekor seviyeye ulaştı!

Merakla beklenen ve açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de hanehalkı serveti, 2021 yılının son çeyreğinde 150,3 trilyon dolara ulaştı ve böylece tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı.

En zengin 400 ABD'linin serveti 1 senede yüzde 40 arttı!

Forbes dergisi tarafından her sene açıklanan ve en zengin 400 ABD'linin yer aldığı Forbes 400 listesi belli oldu. Açıklanan listeye göre, en zengin 400 ABD’linin serveti 1 senede yüzde 40 arttı...

ABD'li milyarderler servetlerine servet kattı!

ABD'li 660 milyarderin Kovid-19 salgınının etkili olmaya başladığı Mart 2020'de 3 trilyon dolar civarında olan toplam serveti, Ocak 2021 itibarıyla 4,1 trilyon dolara çıktı. 

ABD'nin en zengin 12 kişisinin serveti salgın döneminde 1 trilyon doları geçti!

ABD'nin en zengin 12 kişisinin serveti, koronavirüs salgını döneminde 1 trilyon doları aştı. Bu, yaklaşık yüzde 40'lık bir artışa tekabül ediyor.

Milyarder Türk Melih Abdülhayoğlu Beyaz Saray yaptırıyor!

Milyarder Türk Melih Abdülhayoğlu'nun serveti 1.8 milyar dolara ulaştı. Milyarder Türk, New Jersey’de Beyaz Saray’ı andıran bir konak yaptırmak için çalışmalara başladı...

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un serveti 100 milyar dolar!

Forbes'un "Gerçek Zamanlı Dünyanın Milyarderleri Listesi" ne göre ABD'li e-ticaret devi Amazon'un kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Jeff Bezos'un serveti 100 milyar doların üzerine çıktı..

Donald Trump’ın net serveti 3.7 milyar dolar!

Forbes, Donald Trump’ın net servetini 3.7 milyar dolar olarak hesapladı. Serveti geçen yıla göre 800 milyon dolar azaldı ama yine de ABD’nin en zengin başkanı olacak.

Donald Trump’ın serveti tam olarak bir sır!

Müslümanlara karşı kullandığı sert sözlerle dünyanın tepkisini çeken Cumhuriyetçiler kanadından ABD Başkanı adayı Donald Trump'un serveti tam bir sır! Forbes'a göre Trump'un 4.5 milyar doları var, kendisi ise 10 milyar doları olduğunu iddia ediyor.

abd kabinesi serveti Haberi

abd kabinesi serveti

ABD’nin 45. başkanı seçilen Donald Trump, servetlerinin toplamı 15 milyar doları aşan iş adamlarıyla dünyanın en zengin kabinesini kurdu. 


Yaklaşık bir ay sonra başkanlık koltuğuna oturacak Trump’ın kabinesi büyük oranda belli oldu. Çalışma arkadaşlarını asker ve iş adamlarından seçen Trump, ülkeyi sadece ABD tarihinin değil, dünya tarihinin de en zengin kabinesiyle yönetecek. 


AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Trump yönetiminde yer alması beklenen zenginlerin toplam serveti yaklaşık 15 milyar 200 milyon doları buluyor. Söz konusu rakam, Trump'ın 4,5 milyar dolarlık servetiyle birlikte 20 milyar dolara yaklaşıyor.


- En zengini Ticaret Bakan Yardımcısı 

Amerikan ekonomi dergisi Forbes’a göre, Donald Trump’ın kabinesindeki en zengin isim, Ticaret Bakan Yardımcısı seçilen Todd Ricketts. Chicago Cubs beyzbol takımının sahiplerinden biri olan Ricketts ailesinin toplam mal varlığının 5,3 milyar dolar...