04 / 05 / 2024

abd kapanan restoran sayısı

abd kapanan restoran sayısı

Birçok ülke mutfağını barındıran, her sokağında farklı bir tat ve lezzet sunan New York'ta restoranlar, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını yüzünden birer birer kapanıyor.

 ABD'de bu sene sonuna kadar kapanan restoran sayısının 100 bini bulacağı tahmin ediliyor!

Birçok ülke mutfağını barındıran, her sokağında farklı bir tat ve lezzet sunan New York'ta restoranlar, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını yüzünden birer birer kapanıyor.

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkerim Çiftçi tarafından kuruldu.

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran Miami’de restoran açacak!

Hataylı işadamı Ozan Baran ve ABD’de yaşan Süreyya Yalçın Miami’de Hatay mutfağına özgü bir restoran açmayı planlıyor...

ABD’de 3.85 milyon dolara satılık kasaba!

ABD’nin Oregon eyaletinde 1 dönümlük alan üzerindeki kasaba satılığa çıkarıldı. Kasabanın bedeli 3.85 milyon dolar olarak belirlendi. Kasabada market, restoran, okul ve hatta kilise mevcut.

Kasap Döner ABD’de şube açacak!

Global Restoran Yatırımları Genel Müdürü Bahar Özürün, Kasap Döner markasını hamburgerin anavatanı ABD’ye taşıyacaklarını söyledi. Özürün, “New York’un ünlü 5. Cadde’sinde olacağız” dedi.

Jessica Biel çocuklar için restoran açacak!

İstanbu l'da mayısta konser verecek olan ABD 'li şarkıcı Justin Timberlake 'le evli olan oyuncu Jessica Biel, California Eyaleti'nin Santa Monica kentinde çocuk restoranı açacak.

Zeynel Zach Erdem, ABD'de 75 Main Restoranı'nı açtı!

Hollywood yıldızlarının dikkatini çeken ve gözbebeği olan Türk işletmeci Zeynel Zach Erdem'in ABD'deki 75 Main adlı restoranına ünlüler akın ediyor...

Batum'daki ters inşa edilen Beyaz Restoran'ın Karadeniz yapımı olduğu ortaya çıktı!

Rize'deki sıra dışı yapıların bir benzeri bu kez Türkiye sınırındaki Gürcistan'ın Batum kentinde görücüye çıktı. Ters şekilde inşa edilen Beyaz Restoran, görenleri şaşkına çeviriyor. İşletme müdürü Merab Tamoev, ABD'deki ters bir yapıdan esinlenerek yaptı

Lady Gaga, tarzıyla hiç uyuşmayan restoran açtı!

ABD'li ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın New York'ta ailesi için açtığı restoran, ahşap masaları, tuğla duvarları, sıcak renkleriyle sanatçının çılgın kişiliğini yansıtmıyor

Manhattan'da restoran açtı, gözlemeyi ABD'lilere sevdirdi!

Adanalı girişimci, Manhattan'da açtığı restoran ile gözlemeyi ABD'lilere sevdirdi. Restoranın müşterileri arasında, emlak milyarderi Trump da var

Popeyes, restoran sayısını 200´e çıkaracak!

ABD menşeli Popeyes, restoran sayısını 200´e çıkaracağını duruydu

Build Your Dreams otomobil üretmek için ABD'de fabrika kuracak

Çinli otomobil üreticisi Build Your Dreams (BYD), kapsamlı bir genişleme programı çerçevesinde ABD'de otomobil üretmek için fabrika kurmayı planlıyor

2. Abdülhamid'in torunları dedelerinin mirasını istiyor!

Sultan II. Abdülhamid'in, 11 yasal mirasçısı mahkemeye başvurarak, mülkiyet haklarının ihlal edildiğini öne sürdü

abd kapanan restoran sayısı Haberi

abd kapanan restoran sayısı

Her kıta ve ülke mutfağının lezzetlerini sunan restoranların sokaklarında yan yana sıralandığı New York'ta koronavirüs salgınının vurduğu sektörlerden biri de yeme içme sektörü oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ABD'de Ulusal Restoranlar Birliğine göre, her 6 restorandan 1'i ya tamamen kapandı ya da uzun süreli kepenklerini indirdi.

Bu senenin sonuna kadar ABD genelinde kapanan restoranlarının toplam sayısının 100 bini bulması tahmin ediliyor. Bu alanda çalışan toplamda 3 milyon kişi işsiz kalırken, sektörün kaybının ise sene sonuna kadar 240 milyar doları bulması bekleniyor.

Dünyaca ünlü restoranların yer aldığı New York'ta da restoranların çoğu, astronomik rakamlara ulaşan kiralar ödediği eyalette salgın sebebiyle kapandı.

Mart ayından beri 1000'den fazla restoranın kapandığı New York'ta, restoran sahiplerinin yüzde 54'ü federal yardım alamazlarsa gelecek 6 ayda kapanma riski taşıdıklarını belirtiyor.

-...