29 / 04 / 2024

ABD Kuzey Carolina 11 metrekarelik ev

ABD Kuzey Carolina 11 metrekarelik ev

Son zamanlarda oldukça popüler olan bu yöntem, ABD'de yüzlerce çiftin hayatını değiştirmiş durumda. Bu akıma dahil olanlardan birisi de yeni evli çift Laura ve Matt. İşte çiftin Kuzey Carolina’daki 11 metrekarelik evleri...

Kuzey Marmara Otoyolu olası felakette İstanbul'u kurtaracak!

Kuzey Marmara Otoyolu hakkında konuşan Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun olası bir depremde İstanbul'u kurtaracağını dile getirdi. 

ABD'de Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı!

ABD'de Nobel Ödüllü Türk Bilim İnsanı Aziz Sancar ve eşi Gwen Sancar'ın yönetimindeki Sancar Vakfı öncülüğünde Kuzey Carolina eyaletinde hayata geçirilen Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı.

Yücesoy Kuzey Şehir Koru nerede?

Yücesoy Kuzey Şehir Koru nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Kuzey Şehir Koru projesinin reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi bulunuyor. 

Kuzeyşehir Koru reklam filmi!

Kuzeyşehir Koru reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi yer aldı. İnşaat ve satışların başladığı proje İzmir'in Menemen ilçesinde Yücesoy Mimarlık tarafından hayata geçiriliyor.

Kuzeyşehir Koru ödeme planı!

Kuzeyşehir Koru ödeme planı Türkiye'nin en iddialı ödeme planı olarak tanıtılıyor. Projedeki kampanyanın reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi kullanıldı. 

Kuzeyşehir Koru'da sadece 5 bin TL taksitle 2+1!

Yücesoy Mimarlık tarafından hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da lansman dönemine özel kampanya başladı. Kampanyanın reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi kullanıldı. İşte o reklam filmi...

Sancar Türk Kültür ve Toplum Merkezi'nin temeli atıldı!

Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın öncülüğünde ABD'nin Kuzey Carolina bölgesinde Sancar Türk Kültür ve Toplum Merkezi'nin temeli atıldı. Merkezin yaklaşık 1 yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un evi!

ABD Başkanı Donald Trump'la 12 Haziran'da tarihi bir buluşmaya hazırlanan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yaşadığı ev ilk kez görüntülendi.

Aziz Sancar, Türk Evi projesine destek bekliyor!

ABD’de yaşayan Nobel ödüllü bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar, 2008 yılında inşa ettiği Türk Evi’ni genişletmek için destek bekliyor. Sancar, Kuzey Carolina’nın Chapel Hill kasabasında kurduğu Türk Evi’ni genişletaceğini aktardı.

Bermuda'da yeni ada!

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde 'Bermuda Şeytan Üçgeni' denilen bölgede yeni bir ada bulundu.

Kuzey Kore füze fırlatmak için 3 yapay ada inşa ediyor!

ABD'li gazete Los Angeles Times'ın ortaya attığı iddiaya göre Kuzey Kore, füze fırlatmak için kullanılacak 3 yapay ada inşa ediyor.

İşte ABD'deki 11 metrekarelik ev!

Son zamanlarda oldukça popüler olan bu yöntem, ABD'de yüzlerce çiftin hayatını değiştirmiş durumda. Bu akıma dahil olanlardan birisi de yeni evli çift Laura ve Matt. İşte çiftin Kuzey Carolina’daki 11 metrekarelik evleri...

Çin, ABD'ye kadar uzanan hızlı tren projesi tasarlıyor!

Devlet gazetesi Beijing Times’ın haberine göre planlanan hat, Çin’in kuzey doğusundan başlayacak, Sibirya’dan geçip Pasifik Okyanusu altına yapılacak bir tünel vasıtasıyla Alaska ve Kanada üzerinden ABD’ye ulaşacak.

ABD Kuzey Carolina 11 metrekarelik ev Haberi

ABD Kuzey Carolina 11 metrekarelik ev

Son zamanlarda oldukça popüler olan bu yöntem, ABD'de yüzlerce çiftin hayatını değiştirmiş durumda.



Şehir hayatından vazgeçen ve işlerini bırakan beyaz yakalılar, minik evlerinde doğa ile iç içe yaşayıp, hayatlarını olabilecek en sade biçimde, minimum masrafla sürdürüyor.




Bu akıma dahil olanlardan birisi de yeni evli çift Laura ve Matt.




11 metrekarelik küçük evleri Kuzey Carolina’da bir dağda bulunuyor.



Finansal özgürlüklerini sağlayan çift, doğaya zarar vermeden olabildiğince basit bir şekilde yaşıyor.