06 / 05 / 2024

abd new york konut fiyatları

abd new york konut fiyatları

ABD genelinde konut satışları azalsa da, duraklasa da, New York’ta konut satışları canlı. Fiyatlar çıldırmış durumda. Bölgede konut fiyatları gün geçtikçe artmaya devam ediyor..

New York Başsavcılığı Donald Trump'ın malvarlığına el koymak için ilk adımı attı!

464 milyon dolarlık para cezasına çarptırılan ABD eski Başkanı Donald Trump verilen cezayı ödeyemiyor. New York Başsavcılığı da Donald Trump hakkındaki dolandırıcılık kararını tebliğ ederek, eski başkanın eyaletteki mülklerine el konulması için ilk adımı attı.

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

New York gökdelenlerin ağırlığı sebebiyle her yıl 1 ila 2 milimetre çöküyor!

ABD'de yapılan bir araştırmada, New York kentinin üzerindeki gökdelenlerin ağırlığı nedeniyle her sene 1 ila 2 milimetre çöktüğü kaydedildi.

New York Fed'in mayıs ayı imalat endeksi son 4 ayın en düşüğünde!

Mayıs ayında ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi'nin açıkladığı imalat endeksi, beklentilerin altında kalarak eksi 31,8 değerini alarak son dört ayın en düşük seviyesine geriledi.

New York borsası karışık! Günü karışık seyirle kapattı

New York borsası, ABD'li bankaların bilançolarındaki kötü gidişat üzerine günü karışık seyirle tamamladı.

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

New York Belediye Başkanı Eric Adams maaşını Bitcoin olarak istiyor!

ABD'nin New York kentinin yeni belediye başkanı Eric Adams, maaşının Bitcoin olarak ödenmesini talep ediyor. 

New York’taki 260 milyon dolarlık Little Island parkı ziyaretçilere açıldı!

ABD'nin New York kentinde 260 milyon dolarla hayata geçirilen Little Island parkı ziyaretçilere açıldı. Park ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılaşıyor. 

New York'taki Türk Evi'nin maliyeti belli oldu!

ABD'nin New York eyaletinde inşa edilen Türkevi'nin maliyeti 291 milyon dolar olduğu ortaya çıktı. 

Milyarder sayısında Pekin, New York'u solladı!

Çin ile ABD arasındaki ekonomik yarış milyarder sayılarında da kendini gösteriyor. 21 milyon nüfuslu Pekin'de ikamet eden dolar milyarderi sayısı son bir yılda 33 kişi yükselirken, 8,4 milyon nüfuslu New York'taki artış 7 kişiyle sınırlı oldu.

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

Ünlü markalar New York’taki şubelerini birer birer kapatıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü salgını yüzünden ABD’de en fazla can kaybının yaşandığı şehir New York’ta, ünlü markalar şubelerini birer birer kapatıyor...

New York'ta inşaat halindeki bina çöktü!

ABD'nin New York şehrinin Manhattan bölgesinde inşaat halindeki bir bina çöktü.

abd new york konut fiyatları Haberi

abd new york konut fiyatları

ABD genelinde konut satışları azalsa da, duraklasa da, New York’ta konut satışları canlı. Fiyatlar çıldırmış durumda. 2007 yılında Central Park’ın karşısındaki Plaza Hotel’in bir bölümü rezidansa dönüştürüldüğünde, dubleks bir daire 52 milyon dolara satılmıştı. Çok kişi bu fiyatı yüksek bulmuştu. Bu yılın rekoru eski Sony binasının tripleksi imiş. 150 milyon dolara satılmış.


Bugünlerde Plaza binasında 3 yatak odalı, tavanları 3.80 m yükseklikte, Park manzaralı 300 m2 daire 15 milyon TL’den satışa çıkarıldı.Park manzaralı, 90 katlı “One 57” isimli bina şimdilerde pek ilgi görüyor. Türklerin de bu binadan konut satın aldıkları söyleniyor. Manzaraya ve kullanılan malzemeye göre metrekare fiyatları farklı. En üst katlarda balkon bahçeli daire, 100 milyon dolar dolayında satılmıştı. Geçen hafta 550 m2’lik 5 odalı bir konut bölümü 30...