30 / 04 / 2024

abd new york

abd new york

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

New York gökdelenlerin ağırlığı sebebiyle her yıl 1 ila 2 milimetre çöküyor!

ABD'de yapılan bir araştırmada, New York kentinin üzerindeki gökdelenlerin ağırlığı nedeniyle her sene 1 ila 2 milimetre çöktüğü kaydedildi.

New York Fed'in mayıs ayı imalat endeksi son 4 ayın en düşüğünde!

Mayıs ayında ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi'nin açıkladığı imalat endeksi, beklentilerin altında kalarak eksi 31,8 değerini alarak son dört ayın en düşük seviyesine geriledi.

New York borsası karışık! Günü karışık seyirle kapattı

New York borsası, ABD'li bankaların bilançolarındaki kötü gidişat üzerine günü karışık seyirle tamamladı.

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

New York Belediye Başkanı Eric Adams maaşını Bitcoin olarak istiyor!

ABD'nin New York kentinin yeni belediye başkanı Eric Adams, maaşının Bitcoin olarak ödenmesini talep ediyor. 

New York’taki 260 milyon dolarlık Little Island parkı ziyaretçilere açıldı!

ABD'nin New York kentinde 260 milyon dolarla hayata geçirilen Little Island parkı ziyaretçilere açıldı. Park ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılaşıyor. 

New York'taki Türk Evi'nin maliyeti belli oldu!

ABD'nin New York eyaletinde inşa edilen Türkevi'nin maliyeti 291 milyon dolar olduğu ortaya çıktı. 

Milyarder sayısında Pekin, New York'u solladı!

Çin ile ABD arasındaki ekonomik yarış milyarder sayılarında da kendini gösteriyor. 21 milyon nüfuslu Pekin'de ikamet eden dolar milyarderi sayısı son bir yılda 33 kişi yükselirken, 8,4 milyon nüfuslu New York'taki artış 7 kişiyle sınırlı oldu.

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

Ünlü markalar New York’taki şubelerini birer birer kapatıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü salgını yüzünden ABD’de en fazla can kaybının yaşandığı şehir New York’ta, ünlü markalar şubelerini birer birer kapatıyor...

New York'ta inşaat halindeki bina çöktü!

ABD'nin New York şehrinin Manhattan bölgesinde inşaat halindeki bir bina çöktü.

New York'ta kiracıların yüzde 25'i Mart ayından beri kiralarını ödeyemiyor!

ABD'nin New York kentinde, koronavirüs salgını sebebiyle gelir kaybı yaşayan her 4 kiracıdan 1'inin 4 aydır kirasını ödeyemediği bildirildi.

abd new york Haberi

abd new york

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olarak tasarlanan Steinway Tower'ın inşaatı bitti. Binayı tasarlayan mimarlık şirketi SHoP, Steinway Tower'ın yapısal olarak 24'e 1 yükseklik ve genişlik oranıyla "dünyanın en ince gökdeleni" olduğunu açıkladı. 

New York eyaleti 111 West 57 Sokak'ta bulunan 84 katlı Steinway Tower, 435 metre yüksekliğiyle One World Trade Center ve Central Park Tower’dan sonra batı yarım kürede 3. en yüksek gökdelen konumunda bulunuyor.

Gökdelenin cephesi, farklı ışıklarda ve farklı açılardan bakıldığında renk ve doku değiştiriyormuş gibi görünen bir malzeme olan pişmiş toprak blokları içeriyor.

İnşaatına 2013'te başlanan 84 katlı gökdelende dairelerin fiyatı 7,75 ile 66 milyon dolar arasında değişiyor.

60 LÜKS APARTMAN DAİRESİ BULUNUYOR

Steinway Tower'da 60 lüks apartman dairesi bulunuyor. Dairelerin 14'ü Steinway Hall'da konumlanırken 46'sı kulede bulunuyor. Konut kulesi, pişmiş topraktan yapılmış ayaklı cam bir cepheye sahip. Steinway Hall'da çoğunlukla...