03 / 05 / 2024

abd nin en pahallı evi

abd nin en pahallı evi

ABD’nin New York kentine 80 kilometre mesafedeki Darien’de bulunan bir ev tam 175 milyon dolara satışa çıktı. 1900’lü yılların başında yapılan taş evin 6 yatak odası var.

Türkiye'nin en zenginleri listesi değişti! Hangi patron liderliği kime kaptırdı?

ABD iş dünyası dergisi Forbes, Türkiye'nin en zengin 10 ismini açıkladı. Peki hangi patron liderliği kime kaptırdı?

ABD'nin ticari ham petrol stokları 1 milyon 400 bin varil arttı!

ABD'nin ticari ham petrol stokları, geçen hafta bir önceki haftaya kıyasla yaklaşık 1 milyon 400 bin varil artış kaydetti.

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

ABD'nin ticari ham petrol stokları 1 milyon 500 bin varil azaldı!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA) tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'nin ticari ham petrol stokları, geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 1 milyon 500 bin varil azaldı

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

ABD'nin ticari ham petrol stokları 3 milyon varil arttı!

Aktarılan detaylara göre, ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık olarak 3 milyon varil arttı.

Türkiye'nin en yaşanabilir üç şehri açıklandı! İşte listedeki sürpriz şehirler

ABD'li Forbes Dergisi Türkiye'nin şehirlerini yaşanabilirlik kriterlerine göre sıraladı. Türkiye'nin en yaşanabilir kentleri sıralamasında İstanbul birinci sırada yer alırken bazı şehirlerin sıralaması ise sürpriz oldu.

ABD'nin en büyük arazi sahibi Bill Gates oldu! 

Dünyanın en zengin 4'üncüsü olan Microsoft’un kurucusu Bill Gates, ABD'deki en büyük tarım arazisine sahip kişi oldu. Gates 1 milyon dekarın üzerinde araziye sahip.

ABD'nin cari açığı 12 yılın en yüksek seviyesine çıktı!

ABD'nin cari açığı, 2020 yılında yüzde 34,8 artarak 647,2 milyar dolara yükseldi.

Bill Gates, ABD'nin en büyük toprak sahibi oldu!

Microsoft’un kurucusu ve milyarder Bill Gates, toplamı 1 milyon kilometrekareye yaklaşan tarım arazileriyle birlikte ABD'deki en büyük tarım arazisi sahibi oldu.

ABD'nin ham petrol stokları 3 milyon 200 bin varil azaldı!

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya kıyasla 3 milyon 200 bin varil azaldı.

ABD'nin ham petrol stokları azaldı!

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre 8 milyon varil azalarak 485,5 milyon varile geriledi.

ABD'nin ham petrol stokları azaldı!

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre 6.1 milyon varil azaldı.

abd nin en pahallı evi Haberi

abd nin en pahallı evi

ABD’nin New York kentine 80 kilometre mesafedeki Darien’de bulunan bir ev tam 175 milyon dolara satışa çıktı. Bu fiyattan alıcı bulursa ‘ABD’nin en pahalı konutu’ olacak. Ev, kıyıya köprüyle bağlanmış bir adada yer alıyor. 1900’lü yılların başında yapılan taş evin 6 yatak odası var. 






Bunun dışında çalışanlar ve konuklar için bağımsız yapılar bulunuyor. Ayrıca oyun alanları, yürüyüş yolları ve binicilik parkurlan da var. Ev, 100 yılı aşkın süredir ünlü sanayici William Ziegler’m ailesine aitti.