22 / 05 / 2024

abd turizm

abd turizm

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, ABD'de ekonominin durma noktasına gelmesi ve turistik mekanlara girişin yasaklanması gibi durumların turlara olumsuz etki yaptığını ifade etti...

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de iş dünyasına konuştu!

ABD'nin önde gelen iş insanlarıyla buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye, yenilenebilir enerji alanında yeni yatırım fırsatları sunuyor. Turizm de diğer bir önemli potansiyele sahip sektör" dedi. Erdoğan, Türk ekonomi modelini anlattı.

Muhand Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhand Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abd El Salam Kashua tarafından kuruldu.

Bab Emlak Turizm Tekstil İnşaat Akaryakıt Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bab Emlak Turizm Tekstil İnşaat Akaryakıt Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ata Paçalı ve Abdülkerim Paçalı ortaklığında kuruldu.

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süvari, George Tounousian ve Saher Abdülkadiroğlu ortaklığında kuruldu.

Visitor Tours Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!  

Visitor Tours Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Nisreen Abd a.m Alqadeeri tarafından kuruldu.

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkerim Çiftçi tarafından kuruldu.

Yakşi Turizm Otelcilik Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakşi Turizm Otelcilik Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdürrezzak Yakişi ve Semra Yakişi ortaklığında kuruldu.

Miskcpn Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miskcpn Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Alı Osman  Abdı ve Asamaldın A.H.  Al-Edresı ortaklığında kuruldu. 

Tien Group Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tien Group Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün 900 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da Abdülkadir Arslan, Salih Güvenç ve İsmail Esef tarafından kuruldu. 

Morgan Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morgan Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Saddam Alhamoud ve ABD Ulbast Alhasoud ortaklığında kuruldu.

Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi kuruldu!

Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdıfatah Ahmed, Abdınasır Ahmed ve Mohammed Ali ortaklığında kuruldu.

abd turizm Haberi

abd turizm

Amerikan Hükümeti'nin kepenk kapatmasının ardından, ABD turlarına olan ilginin azaldığı belirtiliyor. Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, ABD'de ekonominin durma noktasına gelmesi ve turistik mekanlara girişin yasaklanması gibi durumların turlara olumsuz etki yaptığını belirtti. Çilsal, "Şu anda ilgi azalsa da Amerikan Konsolosluğu'nun Türk tatilcilere uzun süreli vize uygulaması sayesinde ABD turlarının eski popülaritesine dönmesini bekliyoruz" dedi.


Kriz nedeniyle kapalı olan Özgürlük Anıtı'nı, ulusal parkları ve müzeleri göremeyen turistler hayal kırıklığı yaşıyor. Savunma, havalimanları, sınır kontrolü, yargı sistemi, sosyal güvenlik ödemeleri gibi 'hayati' kurumlar hariç, diğer kurumlarda da turistler bilgi alacak yetkili bulamıyor. Çilsal, Türk tatilcilerin ABD'deki son yasanların ardından taleplerini Brezilya-Arjantin gibi Latin Amerika ülkelerine kaydırdığını...