06 / 05 / 2024

abd turları tercih edilmiyor

abd turları tercih edilmiyor

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, Amerikan Hükümeti'nin kepenk kapatmasının ardından, Türk tatilcilerin ABD turlarına olan ilgilerinin azaldığını ve taleplerini Brezilya-Arjantin gibi Latin Amerika ülkelerine kaydırdığını söyledi..

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

ABD konut alımında Türklerin birinci tercihi oldu!

Türkler gayrimenkulde rotasını yurt dışına yöneltti. Türklerin en çok tercih ettiği ülkelerin başında ise ABD geliyor.

FETÖ'nün ABD'deki elebaşları lüks evlerde yaşıyor!

FETÖ'nün ABD'deki üst düzey mensupları, lüks evlerde sefa sürüyor. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ABD'ye kaçan firari FETÖ'cüler, satın almak veya kiralamak için değeri bir milyon lirayı aşan evleri tercih ediyor.

Konutta yabancıların gözdesi İstanbul, Türklerinki Miami!

Çok sayıda Türk ev sahibi olmak için ABD'yi tercih ediyor. Yabancı konut yatırımcısı ise ev sahibi olmak için İstanbul'u seçiyor.

Ünlüler ABD'nin Manhattan Adası'ndan ev alıyor!

ABD'deki Manhattan Adası, en ünlü kişilere ev sahipliği yapıyor. Ünlüler gayrimenkul yatırımı için adayı tercih ediyor. İşte onlardan bazıları...

Projebeyaz Türk yatırımcıya ABD'den ev satacak!

Bugüne kadar bin kadar Ortadoğulu emlak alıcısını Türkiye’ye paket turlar ile getiren Projebeyaz Uluslararası danışmanlık, aynı yöntemi bu kez Türk alıcılar için ABD’de uygulamaya koydu.

Projebeyaz'dan ABD'ye emlak turizmi!

Bugüne kadar bin kadar Ortadoğulu emlak alıcısını Türkiye’ye paket turlar ile getiren Projebeyaz Uluslararası danışmanlık, aynı yöntemi bu kez Türk alıcılar için ABD’de uygulamaya koydu.

Türk iş adamları yatırım için ABD ve Çin'i tercih ediyor!

Türk iş adamlarının yurt dışı yatırımlarında en fazla dikkate aldığı unsur, Türkiye'nin muhatap ülkeyle ilişkisi oluyor. Yurtdışı Yatırım Endeksi'ne göre, en cazip ülkeler ise ABD ve Çin.

Türkler gayrimenkul yatırımı için ABD'yi tercih ediyor!

Keller Williams, Türklerin özellikle Amerika’ya olan ilgisini değerlendirdi. Yılın her dönemi ılıman iklimiyle tercih sebebi olan Florida başta olmak üzere Türkler son iki yılda yatırımları için New York ve Kaliforniya’yı tercih ediyor.

Beko, yıl sonunda ABD pazarına giriyor!

ABD’ye özel ürünler hazırladıklarını söyleyen Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, “Amerika büyük ama zor bir pazar. Ancak yaşlanan bir nüfus var ve daha küçük evlere taşınıyorlar. O yüzden bizim ürünleri tercih edecekler” dedi.

Boşananlar hangi semtlerde oturmayı tercih ediyor?

ABD'li Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, evlilik ve boşanmaların ev tercihlerine etkisini mercek altına aldı. Boşananlar hangi semtlerde, nasıl evleri tercih ediyor? Neden? İşte yanıtı...

En çok tercih edilen turlar; Roma, Prag ve Barselona!

Araştırmaya göre tatilcinin yüzde 98'i Çek Cumhuriyeti'nden memnun dönerken en çok da gemiyle gezmeyi sevdi. Öte yandan Türkiye'de tatilcinin en çok tercih ettiği 3 şehir Roma, Prag ve Barselona oldu.

Yılbaşında yurtdışı turlarına gidenler Londra'yı tercih ediyor!

İngiltere’nin Başkenti Londra son 3 yıldır Dünya çapında yılbaşı haftası ve gününün en eğlenceli kutlandığı şehir olarak seçiliyor, Londra bu yıl da 2015 yılbaşı gecesine hazırlanırken yurtdışı turlarına gidenler Londrayı tercih ediyor.

abd turları tercih edilmiyor Haberi

abd turları tercih edilmiyor

AMERİKAN Hükümeti'nin kepenk kapatmasının ardından, ABD turlarına olan ilginin azaldığı belirtiliyor. Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, ABD'de ekonominin durma noktasına gelmesi ve turistik mekanlara girişin yasaklanması gibi durumların turlara olumsuz etki yaptığını belirtti. Çilsal, "Şu anda ilgi azalsa da Amerikan Konsolosluğu'nun Türk tatilcilere uzun süreli vize uygulaması sayesinde ABD turlarının eski popülaritesine dönmesini bekliyoruz" dedi. 


Kriz nedeniyle kapalı olan Özgürlük Anıtı'nı, ulusal parkları ve müzeleri göremeyen turistler hayal kırıklığı yaşıyor. Savunma, havalimanları, sınır kontrolü, yargı sistemi, sosyal güvenlik ödemeleri gibi 'hayati' kurumlar hariç, diğer kurumlarda da turistler bilgi alacak yetkili bulamıyor. 


Çilsal, Türk tatilcilerin ABD'deki son yasananların ardından taleplerini Brezilya-Arjantin gibi Latin Amerika ülkelerine kaydırdığını...