29 / 04 / 2024

abdde konut borçları arttı mı

abdde konut borçları arttı mı

ABD'de hane halkı borcu 2019 yılının son çeyreğinde yüzde 1,4 artarak 14,15 trilyon dolara yükseldi. Amerikalıların en çok borçlandığı kalem ise konut kredileri oldu. Konut kredilerini öğrenci kredileri, otomobil kredileri ve kredi kartları takip etti.

TOKİ'den 'borçlar ödenmiyor' iddiasına cevap!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İdare'nin borçlarını ödemediği ve banka hesaplarında onlarca haciz kararı bulunduğu iddialarını yalanlayarak "Site yönetimleri tarafından yapılan mal ve hizmet alımından kaynaklı icra takipleri ve haciz kararlarıyla TOKİ’nin herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır." dedi.

EYT, asgari ücret, icra ve KYK borçları... Milyonları ilgilendiren konularda şok gelişme! Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT, öğrencilerin merakla beklediği KYK borçlarının silinmesi, asgari ücret ve konut fiyatlarını düşürecek sosyal konut projesi uygulamaları peş peşe hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Tüm detaylar akşam saatlerinde belli olacak! Ucuz konut, kredi borçları ve fahiş fiyatlar

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Külliye'de bir araya gelecek. Kabine'nin ana gündeminde takibe düşen kredi ve kredi kartı borçları olması beklenirken, bu konuların çözümüne yönelik 3 formül var.

Toplam konut kredisi borçları ile takibe alınanlar mecliste!

Türkiye'de iller bazında toplam konut kredisi borçları ile takibe alınanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ABD'de konut kredisi borçları 10 trilyon dolara yaklaştı!

Fed'in New York şubesi tarafından hazırlanan 2020'nin üçüncü çeyreğine ilişkin Hanehalkı Borcu ve Kredi Raporu'na göre; ABD'de konut kredisi borçları 10 trilyon dolara yaklaştı.

Konut kredisi borçları yüzde 10.8 arttı!

Toplam bireysel kredi borçları Haziran 2020’ye göre son üç ayda yüzde 12 oranında artarak 700 milyar lirayı aştı. Bu kapsamda konut kredisi borçları yüzde 10.8 artarak 234.7 milyar lira oldu...

Özel bankalara 'konut kredisi borçlarını erteleyin' çağrısı!

Sektörde satış ve kiralama işlemlerinin yavaşladığını söyleyen İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, “Kamu bankaları gibi, özel bankaların da esnafın kredi borçlarını faizsiz ertelemesini istiyoruz” diye konuştu.

Kuveyt Türk konut kredisi borçlarını erteledi!

Kuveyt Türk, nakit akışı bozulan bireysel ve tüzel müşterilerinin borçlarını erteleme kararı aldı.

ABD'de konut borçları 2005'ten bu yana en yüksek seviyeye ulaştı!

ABD'de hane halkı borcu 2019 yılının son çeyreğinde yüzde 1,4 artarak 14,15 trilyon dolara yükseldi. Amerikalıların en çok borçlandığı kalem ise konut kredileri oldu. Konut kredilerini öğrenci kredileri, otomobil kredileri ve kredi kartları takip etti.

TESK'ten deprem bölgesinde konut kredisi borçlarına erteleme talebi!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem sonrasında ev ve iş yerlerini kaybeden vatandaşların kamu ve özel bankalara olan kredi borçlarının faizsiz ertelenmesi talebinde bulundu.

7 maddede dairesini satan malikin aidat borçlarının tahsilatı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "dairesini satan malikin aidat borçlarının tahsilatı" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

7 maddede site yönetimlerinin borçları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerinin borçları" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

Borçlar Kanunu'ndaki konut kirasıyla ticari kira birbirinden ayrılacak!

ATO Başkanı Baran, "Önümüzdeki iki sene içerisindeki en büyük hedefimiz, en büyük idealimiz Borçlar Kanunu'ndaki konut kirasıyla ticari kirayı birbirinden ayırmak" dedi.

abdde konut borçları arttı mı Haberi

abdde konut borçları arttı mı

ABD'de hane halkı borcu geçen senenin son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,4 artarak ilk defa 14,15 trilyon dolara ulaştı.

Sputniknews'te yer alan habere göre, Fed'in New York şubesinin hazırladığı 2019 yılının 4'üncü çeyreğine ilişkin Hane Halkı Borcu ve Kredi Raporu yayımlandı.

Hazırlanan rapora göre, ABD'de hane halkı borcunun artmasında konut kredileri kaynaklı borçların artması etkili oldu.

Amerikalıların borcu, 2019 yılının 4'üncü çeyreğinde yüzde 1,4 artarak 14,15 trilyon dolara çıktı.

Söz konusu hane halkı borcu, geçen senenin son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre 193 milyar dolarlık artış gösterirken, yıllık bazda ise 601 milyar dolarlık yükseliş kaydetti.

En büyük borç konut kredilerinde


Amerikalıların en çok borçlandığı kalem ise konut kredileri oldu. Konut kredileri kaynaklı borçlar, geçen senenin son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre 120 milyar dolar arttı...