05 / 05 / 2024

Abdi İbrahim enerji tasarrufu

Abdi İbrahim enerji tasarrufu

Abdi İbrahim BM Küresel İlkeler Sözleşmesi 4. İlerleme Raporu’ nu yayımladı. CEO Süha Taşpolatoğlu, “Yaşadığımız dünyanın gelecek nesillerden ödünç alındığı düşüncesiyle hareket ediyoruz” yorumlarını yaptı

Abdi İbrahim’den yıllık yüzde 35 enerji tasarrufu!

Abdi İbrahim BM Küresel İlkeler Sözleşmesi 4. İlerleme Raporu’nu yayımladı. CEO Süha Taşpolatoğlu, “ Yaşadığımız dünyanın gelecek nesillerden ödünç alındığı düşüncesiyle hareket ediyoruz ” yorumlarını yaptı

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Çorak, Serkan İsmailoğlu ve Mert Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Krd Plus İnşaat Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krd Plus İnşaat Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şenadlı tarafından kuruldu.

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi Şişli'de İbrahim Yelmenoğlu, Doğan Korkmaz ve Levent Zağra ortaklığında kuruldu.

Yömsa Gayrimenkul Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yömsa Gayrimenkul Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 785 bin 856 TL sermaye bedeli ile İbrahim Cemil Yıldız ortaklığında kuruldu.

Asdemir Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asdemir Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Aktüel Enerji Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktüel Enerji Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Mert ve Mesut Yalavuz tarafından kuruldu.

Yakan Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakan Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Atabey tarafından kuruldu. 

Abdi İbrahim'den 1 milyar liralık yatırım hamlesi!

Abdi İbrahim, Esenyurt'ta 400 milyon liralık yatırımla Türkiye'nin en büyük biyoteknolojik ilaç üretim tesisini açacak. Şirket ayrıca, 600 milyon liralık yatırımla iki yeni tesisin de temellerini atacak.

Üç İstanbul Elektrik Enerji İnşaat Malzemeleri Nakliyat Lojistik Depolama Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Üç İstanbul Elektrik Enerji İnşaat Malzemeleri Nakliyat Lojistik Depolama Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 30 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Daşkın tarafından kuruldu.

Abdi İbrahim'den 150 milyon TL'lik yatırım!

Abdi İbrahim Maslak'taki merkezinde basın toplantısı düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, bu yıl 150 milyon liralık yatırım planladıklarını, 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacaklarını belirtti.

Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi'nde ödül!

Abdi İbrahim, 500 yıllık geçmişiyle tıp tarihinde önemli bir yere sahip olan Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi ile bu yıl 7'nci kez düzenlenen Altın Havan Ödülleri'nde Sosyal Sorumluluk Ödülünün sahibi oldu.

Nezih Barut inşaat sektörüne girdi!

Abdi İbrahim İlaç'ın yönetim kurulu başkanı Nezih Barut, Cezayir ve Türkiye'de yeni ilaç yatıranları için harekete geçti. Ancak Barut'un yatırım yaptığı tek alan ilaç değil.

Abdi İbrahim Cezayir'de yeni üretim tesisi açacak!

Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, 2020 yılında dünyadaki ilk 100 ilaç şirketi arasına girerek 1 milyar dolar ciro hedeflediklerini açıkladı. Abdi İbrahim yakında 50 milyon dolarlık yatırımla Cezayir üretim tesisini de devreye sokacak.

Abdi İbrahim enerji tasarrufu Haberi

Abdi İbrahim enerji tasarrufu


Abdi İbrahim BM Küresel İlkeler Sözleşmesi 4. İlerleme Raporu’nu yayımladı. CEO Süha Taşpolatoğlu, “Yaşadığımız dünyanın gelecek nesillerden ödünç alındığı düşüncesiyle hareket ediyoruz” yorumlarını yaptı


Abdi İbrahim, Birleşmiş Milletler (BM) Küresel İlkeler Sözleşmesi 4. İlerleme Raporu’nu yayımladı. Abdi İbrahim’in 2013 yılında yaptığı çalışmalar sonucunda, 690 evin bir aylık, 57 evin ise bir yıllık su ihtiyacına karşılık gelen 10 bin 350 metreküp su tasarrufu, enerji verimliliği alanında 2000 yılından itibaren bir dizi proje geliştirilerek yıllık yüzde 35 düzeyinde de enerji tasarrufu sağlandığı bildirildi. 


Gerçekleştirdiği projelerle 2013 yılında 67 konutluk bir yerleşkenin bir yıllık enerji ihtiyacına eşdeğer tasarruf edilmesini sağlayan Abdi İbrahim’in aynı yıl içinde toplam 848 kişiye de 44 saat çevre eğitimi vererek çevresel standartlara katkı sağladığına işaret edildi. 



Abdi İbrahim Üst Yöneticisi (CEO)...