24 / 05 / 2024

Abdioğulları tesis

Abdioğulları tesis

Abdioğulları halı tabanı kumaşı Filback’in seri üretimine başladı. Halı tabanı üretimi için 30 milyon liralık bir yatırım yapan Abdioğulları, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesis sayısını da 6’ya çıkarmış oldu.

Kalebent Bina Site Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Kalebent Bina Site Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Erdal Hamzaoğulları tarafından kuruldu.

Uludağ'a Sıhhi Tesis Kompleksi!

Ağır kış koşulları düşünülerek inşa edilen Uludağ Sıhhi Tesis Kompleksi ve tuvaletler mimarisiyle dikkati çekiyor...

Filback halı tabanı kumaşı ile yine ilgi odağı oldu!

Abdioğulları A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütcü, "Bu fuara ikinci kez katılıyoruz. Ancak ürünlerimizin dünyanın birçok ülke temsilcisi tarafından beğenilmesi gurur veriyor" dedi.

Abdioğulları yeni fabrikasıyla ihracatı artırdı!

Yeni fabrika yatırımı ile halı tabanı üretimine başlayan ve ithalat zorunluluğuna son veren Abdioğulları, İlk 1000 İhracatçı Firma listesinde 395 sıra birden atladı.

Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği'nden TOKİ peşinat uyarısı!

Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, "TOKİ tarafından derneğimiz üyeleri için yüzde 12'lik peşinat yatırılması için 13 Nisan 2015 tarihinden 30 Nisan 2015 tarihine kadar süre tanınmıştır" dedi.

Afyonkarahisar'da basın mensuplarına 2. TOKİ şansı!

Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, TOKİ'ye başvuru yapmak isteyen basın mensupları için yeni bir şans doğduğunu belirtti.

Abdioğulları halı tabanı kumaşı Filback’in seri üretimine başladı!

Abdioğulları halı tabanı kumaşı Filback’in seri üretimine başladı. Halı tabanı üretimi için 30 milyon liralık bir yatırım yapan Abdioğulları, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesis sayısını da 6’ya çıkarmış oldu.

Kamulaştırmasız el atma koşulları!

Kamulaştırmasız el atma koşullarının oluşması için idarelerin, kamulaştırma yapmaksızın, başka şahıslara ait taşınmaz mallara el koymaları ve kamu yararına tahsis etmeleri veya üzerine tesis yapmaları gerekiyor...

TOKİ Kars Sarıkamış'ta yurt ve sosyal tesis ihalesi 5 Kasım'da!

TOKİ tarafından Kars Sarıkamış'ta yer alan yurt ve sosyal tesis binasının inşaat ve altyapı işinin ihalesi 5 Kasım 2012 tarihinde yapılıyor...

Tesis Yatırımı Yönetimi ve Tedarik Konferansı'nda 2. gün!

Tesis Müdürleri ve Yöneticilerini Yatırımcılarla buluşturan 1.Tesis Yatırımı, Yönetimi ve Tedarik Konferansı’nın ikinci gün toplantıları yapıldı...

Tesis Müdürleri ve Yöneticileri, Yatırımcılarla Buluştu!

Tesis yatırım yönetimi ve tedarik konferansı İstanbul'da bugün başladı...

TOKİ Denizli Honaz'da sosyal tesis ve yurt ihalesi yarın!

TOKİ Denizli Honaz'da sosyal tesis ve yurt ihalesi yarın saat 14.00'te yapılacak...

Exen İstanbul'un tesis yönetim hizmeti YKS tarafından verilecek!

Sur Yapı ile 23 yıldır “Yönetim ve İşletim” hizmeti sunan Yapı Kredi Koray GYO ve Koray İnşaat iştirakı olan YKS arasında işbirliği anlaşması yapıldı. Sur Yapı Exen Projesinin Tesis Yönetim hizmeti YKS tarafından verilecek

Abdioğulları tesis Haberi

Abdioğulları tesis


Türkiye’nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastikten ambalaj üreticilerinden biri olan Abdioğulları,tarımsal ve endüstriyel ambalajdan sonra teknik tekstile de geçiş yaptı. PP’den üretilen ve un, yem, kömür, çimento, alçı ve kireç torbası ile PE’den imal edilen patates, soğan ve narenciye gibi yaş sebze ve meyvelerde kullanılan torbalardan sonra halı tabanını da ürün gamına ekledi.


Duvardan duvara halıların, banyo tekstili ürünlerinin ve suni çim halıların üreticileri için önemli bir girdisi olan halı tabanı üretimi için 30 milyon liralık bir yatırım yapan Abdioğulları, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesis sayısını da 6’ya çıkarmış oldu.


Firma, yeni ürünün marka ismini, kendi markaları Filpa ve ürünün İngilizce karşılığı Backing ’ten esinlenerek Filback olarak belirledi. Abdioğulları, bu ürünle hem Türkiye’de hem de yurtdışında yeni pazarlara...