29 / 04 / 2024

Abdul Halik Salihoğlu

Abdul Halik Salihoğlu

İlk Adım Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Abdul Halik Salihoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı'nda kuruldu.

Çankırı Belediyesi 4 arsayı satıyor! 1.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Çankırı Belediye Başkanlığı, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Karataş, Karatekin ve Abdul Halik Renda mahallelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları ve diğer tüm detaylar...

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki Salihoğlu tarafından kuruldu.

Arnusoğlu Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arnusoğlu Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Azeem Arnos tarafından kuruldu.

İntegral Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İntegral Turizm İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Hacısalihoğlu tarafından kuruldu.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi inşaatında son durum!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla yapılan "Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi"nin inşaatı devam ediyor. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, inşaat alanında incelemelerde bulundu...

Trabzon 'Tema Park' ile yeni cazibe merkezine kavuşacak!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada Trabzon'da "Tema Park" kurulması çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi 2020'de açılacak!

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaatını 2020 yılı ortalarında tamamlayacaklarını açıkladı.

Trabzon Yatırım Adası 14 bin kişiye istihdam sağlayacak!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, tamamlandığında yaklaşık 14 bin kişinin istihdam edileceği ve 11 milyar dolarlık katma değer sağlaması beklenen Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde geleceğin sektörleri olarak tanımlanan sektörlerin bulunacağını kaydetti.

Vadi Group Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vadi Group Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salihoğlu tarafından kuruldu.

İcs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atacan Aşula ve Nihat Salihoğlu ortaklığında kuruldu. 

Hassoun Oğlu Gayrimenkul Restoran Ve Araç Kiralama Ticareti İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hassoun Oğlu Gayrimenkul Restoran Ve Araç Kiralama Ticareti İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hassoun ve Abdul Razak Hassoun ortaklığında kuruldu. 

Sancaktepe Tıp Fakültesi Hastanesi 2019'da faaliyete geçecek!

Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı (VASEV) tarafından 2009 yılında kulan İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nde 11 bin öğrenci lisans ve lisansüstü eğitim alıyor. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, ‘Yeni Yüzyıl Okulları’nı devreye alacağız.

Efendioğlu Teknik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Teknik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Salih Efendioğlu, Fatih Yıkılmaz ve Abdul Samer Efendioğlu ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Abdul Halik Salihoğlu Haberi

Abdul Halik Salihoğlu
İlk Adım Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Abdul Halik Salihoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


İlk Adım Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık...