19 / 05 / 2024

Abdülhakim Ayhan kimdir

Abdülhakim Ayhan kimdir

Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan kimdir? Abdülhakim Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdülhakim Ayhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdülhakim Ayhan....

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Abdülkerim Fırat nereden mezundur? Abdülkerim Fırat kimdir?

Abdülkerim Fırat kimdir? Abdülkerim Fırat hangi mesleği yapıyor? Abdülkerim Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

Abdülkadir Aksu kimdir?

Abdülkadir Aksu, öncelikle kaymakamlık ve valilik gibi görevlerde bulundu ve daha sonra AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olarak siyasi kariyerine devam etti. İşte Abdülkadir Aksu'nun hayatıyla ilgili daha detaylı bilgiler...

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..

Mehmet Yontar kimdir?

Ödüllü Türk mühendis Mehmet Yontar, ABD'de hayatını kaybetti. Peki Mehmet Yontar kimdir? Mehmet Yontar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Yontar'ın biyografisi...

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi açıldı!

İTÜ Ayazağa Kampüsü'ndeki Abdülhakim Sancak Camisi' hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldı...

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi ibadete açıldı!

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ibadete açıldı. 

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Ayhan Gider kimdir?

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Cansu Ayhan kimdir?

Liv Yapı Satış Müdürü Cansu Ayhan kimdir? Cansu Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Abdülkadir Akkuş kimdir?

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. Peki, Abdülkadir Akkuş kimdir?

Abdülkadir Konukoğlu kimdir?

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu kimdir? Abdülkadir Konukoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Türkiye, ABD'nin yürüttüğü Moody's soruşturmasında taraf olmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu "Moody's hakkında ABD’de yürütülen soruşturmaya Türkiye’nin de ‘müdahil’ olmasını istedi.

Abdülhakim Ayhan kimdir Haberi

Abdülhakim Ayhan kimdir

Abdülhakim Ayhan kimdir?

Abdülhakim Ayhan, 1974 Yılında Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Akçakale’de tamamladıktan sonra, yüksek öğrenimini Kırgız Devlet Tıp Akademisin’de yaptı.


Lisans programını İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesin’de tamamladıktan sonra, 2004 yılından sonra Akçakale ilçesinde serbest eczacı olarak çalışmaya başladı.


Mart 2009‘ dan bu yana Akçakale Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır.Ayhan evli ve 3 çocuk babası olmakla birlikte iyi derecede Rusça, Kürtçe ve Arapça bilmektedir.


İletişim bilgileri:

0414 411 20 57

0414 411 23 30

[email protected]


Akçakale Devlet Hastanesi'nin inşaatı...