05 / 05 / 2024

Abdulhakim Çevik

Abdulhakim Çevik

Şanlıurfa'da lçeler ve kırsal bölgelerde halkın sorunlarına çözüm odaklı çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, değişime öncülük ediyor. Ceylanpınarlılar Büyükşehir'in projeleri ile ilçelerinin her geçen gün daha da geliştiğini belirtti.

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kurşun ve Serkan Çevik ortaklığında kuruldu.

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Vitacourt Life'ta hemen teslim 3+1 konutlar!

Çevik İnşaat tarafından hayata geçirilen Vitacourt Life'ta yer alan 3 oda 1 salon konutların teslimleri hemen yapılıyor. İşte Vitacourt Life projesi ile ilgili detaylar...

Adana'da depremde yıkılan Zeray Apartmanı'nı yapan kooperatifin kurucusu ve fenni mesulüne dava!

Adana'da Zeray Apartmanı'nın depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında, binayı yapan kooperatifin kurucuları arasında yer alan tutuklu Şevik ile firari fenni mesul inşaat mühendisi Çampınarı hakkında dava açıldı.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

4c İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4c İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Çevik, M.I.M. Tuffaha, S.S.H. Alamoudı ve Ümit Minsin ortaklığında kuruldu.

Egç Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egç Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Öngören Çevik tarafından kuruldu.

Sportif ve çevik BMW X1 sizi kendisine hayran bırakacak! Saygınlığı ön planda BMW X1 bayilerde

Hayalinizde bir BMW almak varsa, Borusan Otomotivin BMW Yetkili Satıcı Garantisi ile en çok 2 seneye kadar garanti kapsamında kullanma ve BMW'ye sunulan garanti paket alternatiflerini kullanma imkanını kaçırmayın. İşte 02 Mayıs 2023 fiyat listesi

Çevikler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çevikler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Çevik tarafından kuruldu.

Ebrulim İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebrulim İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Çevik tarafından kuruldu.

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çevik tarafından kuruldu.

Honda GL1800 Gold Wing'e zam uğramadı! İşte Honda GL1800 Gold Wing 1 Kasım 2022 fiyat listesi!

Daha kompakt, daha hafif, daha çevik olarak lanse edilen Honda GL1800 Gold Wing'in Kasım ayı fiyatları açıklandı. Peki Honda GL1800 Gold Wing 1 Kasım 2022 fiyatları ne kadar? İşte Honda GL1800 Gold Wing 1 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hava yastıklı tek motosiklet Honda GL1800 Gold Wing 8 Ekim 2022 fiyat listesi!

Daha kompakt, daha hafif, daha çevik olarak tanıtılan Honda GL1800 Gold Wing fiyatları ne kadar? İşte Honda GL1800 Gold Wing 8 Ekim 2022 fiyat listesi...

Abdulhakim Çevik Haberi

Abdulhakim Çevik

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Ceylanpınar'daki hizmetleri ile ilçeyi daha da yaşanabilir bir bölge haline getirmeye devam ediyor. Vizyonel projelerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri ilçe halkı ve muhtarlar tarafından takdirle karşılanıyor. 

Son olarak kısa bir süre sonra açılışını gerçekleştireceği 20 bin metrekarelik parkın yapım işlemlerini tamamlayarak, yol, su ve kanalizasyon sorunlarının yaşandığı bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da sığınmacı sayısı bakımından ön plana çıkan Ceylanpınar'da Türkiye'ye gelen Suriyeli misafirler için olanaklarını seferber ediyor. 

Yaşam koşullarının her geçen gün gelişime uğradığı Ceylanpınar'da, geleceği baz alarak yaptığı çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden ilçe halkı, 2016 planlamasının da kendini hissettirdiğini söyledi.


"BÜYÜKŞEHİR'İN ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYANDIR"

Büyükşehir'in çalışmaları ile birlikte halktan da olumlu tepkiler aldıklarını belirten...