21 / 05 / 2024

Abdulhakim Omar M. Kasem

Abdulhakim Omar M. Kasem

Rawasi İstanbul İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulhakim Omar M. Kasem, Ahmad Alomar M. Alkasem, Fadl Alomar Almhd Alkasım tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Alı Omar Mshıhıet ve Osamah Ahmed M. Fareewan ortaklığında kuruldu.

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Omar Amjed L. Fazan Alany ve Saıf Khalıd W. Al-Gburı ortaklığında kuruldu.

Rodos Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodos Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fatıma Mdalal, Mhamed Amer Mdalal, Omar M.A. Mdalal ortaklığında kuruldu.

Greater Turkey Ticari Mülk Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Greater Turkey Ticari Mülk Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Jelanı Alı Khan ve Omar Sahyounı ortaklığında kuruldu.

Hapi Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hapi Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler2de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar M. M. Aly tarafından kuruldu.

Omar Gayrimenkul Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Omar Gayrimenkul Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Gömülü tarafından kuruldu.

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan ve Tarek Omar Karım ortaklığında kuruldu.

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marwan Omar Hussein Abu-sa'ad tarafından kuruldu.

Divan Immara İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Divan Immara İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Abo-Baker Omar Elgassier tarafından kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Elif Hançerlioğlu, Mazın A. Mohsın Al-Asadı ve Shaymaa Omar B. Al-Qaysı ortaklığında kuruldu. 

Fedtour Turizm İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fedtour Turizm İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Rafat Rashd Omar tarafından kuruldu.

Fa Group İnşaat Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fa Group İnşaat Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Rafat Rashıd Omar tarafından kuruldu. 

Ms Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ms Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhakim Özalp tarafından kuruldu. 

Abdulhakim Omar M. Kasem Haberi

Abdulhakim Omar M. Kasem


Rawasi İstanbul İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulhakim Omar M. Kasem, Ahmad Alomar M. Alkasem, Fadl Alomar Almhd Alkasım tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta kuruldu. 


Rawasi İstanbul İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.  Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2.