17 / 05 / 2024

Abdülkadir Aksu köprülü kavşağı

Abdülkadir Aksu köprülü kavşağı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Abdülkadir Aksu Bulvarı' nı İpek Yolu 'na bağlayan iki adet köprülü kavşak trafiğe açıldı.

Abdülkadir Aksu kimdir?

Abdülkadir Aksu, öncelikle kaymakamlık ve valilik gibi görevlerde bulundu ve daha sonra AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olarak siyasi kariyerine devam etti. İşte Abdülkadir Aksu'nun hayatıyla ilgili daha detaylı bilgiler...

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü'ne tabliye betonu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce yapımına başlanan Aksu Köprüsü’nde iki yakanın birleşimi tamamlanarak tabliye betonu dökümüne başlandı.

Konya Büyükşehir'den yeni köprülü kavşak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Aksaray Yolu Organize Sanayi girişine yapılacak köprülü kavşağın temelini törenle attı.

Konya Aksaray Organize Sanayi'ye köprülü kavşak geliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Aksaray Yolu Organize Sanayi girişinde yapılacak köprülü kavşağın temeli 31 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00’da atılıyor.

Mersin Liman-Hal ve Bekirde Köprülü Kavşakları projesinin temeli atıldı!

Bakan Arslan, beraberindeki Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Mersin'de düzenlenen, "Liman - Hal ve Bekirde Köprülü Kavşakları Temel Atma Töreni"ne katıldı.

Köprülü Yapı İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köprülü Yapı İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasemin Akman ve Yusuf Talha Akman ortaklığıyla 75 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü 1 ay içinde açılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yaklaşık bir ay içerisinde köprünün hizmete açılacağını söyledi.

Kuşadası Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Sabri Mumcu ve Kadınlar Denizi caddeleri üzerine yaptırılan Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları açıldı.

Konya'ya 15 milyon TL'lik köprülü kavşak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Aksaray Yolu Organize Sanayi Köprülü Kavşak inşaatında incelemelerde bulundu.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı trafiği rahatlatacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı yapımında çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli Outlet Center Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kent trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Outlet Center mevkiindeki köprülü kavşak inşaatının kuzey anayol köprüsünde cephe panellerinin montajı bu hafta içerisinde tamamlanıyor.

Kocaeli Outlet Center'a köprülü kavşak inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Outlet Center mevkisindeki köprülü kavşak inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Sırrın Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akçakale-Sırrın Köprülü kavşağının yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Abdülkadir Aksu köprülü kavşağı Haberi

Abdülkadir Aksu köprülü kavşağı

Sanayi, ticaret ve turizm kenti Gaziantep'in 2 milyona yaklaşan nüfusunun yanında, çevre illerden gelen yoğun göç ve kamp dışında 300 bin Suriyeli'nin yaşaması, yeni konut ihtiyacı, su, altyapı gibi alanlardaki ihtiyaçları artırırken, araçların da çoğalmasıyla trafikte sorunlara neden oluyordu. Bu kapsamda harekete geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ulaşımda sıkıntıların giderilmesi için farklı çalışmalar yapıyor. 



İbrahimli, Emek, Sarıgüllük ve Pancarlı Mahallerinden Başpınar Organize Sanayi Bölgesine gidiş ve gelişleri kolaylaştıran köprülü kavşak trafiğe açıldı. Bu arada, köprülü kavşaktan geçen vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek, "Bu projeyi yapanlara teşekkür ediyoruz. Gaziantep trafiği adına önemli bir hizmet olmuş" diye konuştular. Köprülü kavşakta Şahin de saha incelemesinde...