22 / 07 / 2024

Abdulkadir Haliloğlu

Abdulkadir Haliloğlu

Settur İnşaat Sağlık ve Taşımacılık Hizmetleri Anonim Şirketi, Abdulkadir Haliloğlu ve Akın Bora Işık tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu

Bakan Uraloğlu açıkladı! Erzurum'a hızlı tren geliyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ilk etapta Sivas'tan Kars'a kadar olan mevcut demir yolu hattını rehabilite ettiklerini ve Erzurum için hızlı tren çalışmalarının da sürdüğünü açıkladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yollara akıllı ulaşım sistemleri geliyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yollara akıllı ulaşım sistemlerinin (AUS) kurulacağını açıkladı. Akıllı ulaşım sistemleri nesnelerin interneti merkez yazılımının (AUS IoT) ilk etapta Ankara, Antalya ve İstanbul Karayolları Bölge Müdürlüğündeki kontrol merkezlerinde yapılacağı kayded

Bakan Uraloğlu açıkladı! e-imza’dan sonra ‘e-mühür’ geliyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu'nda yapılan Elektronik Mühür düzenlemelerine dair açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, Elektronik İmzanın gerçek kişilere verildiğini ve kişinin ıslak imzasına karşılık olarak geldiğini ifade etti. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! Bayramda hangi köprü ve otoyollar ücretsiz hizmet verecek?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı'nda ücretsiz hizmet verecek köprü otoyol ve ulaşım hatlarına ilişkin açıklama yaptı.

Boğaz geçiş ücretlerine zam geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, boğazlardan uğraksız geçiş yapan gemilerin 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren Altın Frank üzerinden tespit edilen ücretlerin 5,07 dolar olarak uygulanacağını belirtildi.

Bakanlık açıkladı! PTT'den emeklilere yüzde 20 indirim fırsatı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT’nin emeklilere yönelik yüzde 20 indirim kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Emeklilere PTT promosyonu şoku! Şimdi açıklandı: 15 ay boyunca...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, maaşını PTT’den alan 360 bin emeklinin, 15 aydır promosyon almadığı ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

YHT'de Kurban Bayramı için ek seferler düzenlenecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı'nda fazla olan yolcu talebini karşılamak ve vatandaşların seyahatlerini kolaylaştırmak amacı ile yüksek hızlı, ana hat, bölgesel ve şehir içi olmak üzere tüm trenlerde gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu Hattı yeniden hizmete açıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Orta Koridor ve Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı'nın Zengezur Koridoru'nun etkinliğini yükselticeğini ifade ederek, Mayıs 2023'te bakım çalışmaları nedeni ile kapatılan Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu Hattı'nın yeniden hizmete açıldığını açıkladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! YHT ile seyahat eden yolcu sayısı 86 milyonu geçti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yüksek hızlı trenlerle (YHT) seyahat eden yolcu sayısının Türkiye nüfusunu geçerek 86 milyon 100 bin kişinin üzerine çıktığını açıkladı. 

19 Mayıs'ta Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro ücretsiz...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı’nın ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıkladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! 38 bin konuta erişim sağlayacak yol yapım çalışmaları tam gaz devam...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 yılındaki depremlerden etkilenen şehirlere 38 bin konuta erişimi sağlayacak toplam 210 kilometre uzunluğundaki bağlantı ve imar yolunun yapım çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Bolu Dağı Tüneli uzatılacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli'nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. Etap çalışmalarının temmuz ayında başlayacağını kaydetti. 

Abdulkadir Haliloğlu Haberi

Abdulkadir Haliloğlu

Settur İnşaat Sağlık ve Taşımacılık Hizmetleri Anonim Şirketi, Abdulkadir Haliloğlu ve Akın Bora Işık tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. Şirketin iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethaneinşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Settur İnşaat Sağlık ve Taşımacılık Hizmetleri Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Yenisahra Mahallesi, Koç Caddesi, Demirhan Apartmanı,...