02 / 05 / 2024

Abdulkadir Konukoğlu Cami

Abdulkadir Konukoğlu Cami

Konukoğlu ailesinin yaptırdığı 13’üncü cami, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Mehmet Görmez tarafından hizmete açıldı. Görmez, ailenin yakında Fildişi Sahili’nde bir cami yaptıracağını açıkladı.

Gaziantep Abdulkadir Konukoğlu Cami'nin temeli atıldı!

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu tarafından yaptırılacak ve kendi adını taşıyacak olan camiinin temeli attı. Konukoğlu, hayırseverleri okul ve cami gibi toplum yararına olan hizmetler yapmaya çağırdı.

Arnavutköy ile İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik metro hattı bu ay açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'daki Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın büyük ihtimalle 10 Mart tarihinde, İstanbul Havalimanı arası 14 kilometrelik metro hattının da bu ay içinde hizmete sunulacağını belirtti. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! Antalya-Alanya otoyolunda yolculuk 1 saatten az sürecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya'ya önemli hizmetler yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Antalya-Alanya otoyolu ile yolculuk 1 saatten az olacak. Ayrıca, Antalya'dan 45 dakikaya Alanya'ya gidilebilecek." dedi.

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yarın hizmete alınacağını açıkladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! İzmir'e YHT geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir'de yeni çevre yolu projesini de bitirdiklerini kaydederek, "Yüksek hızlı tren İzmir'e inşallah geliyor." diye konuştu.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Halkalı-Kapıkule arası seyahat süresi 4 saatten 1,5 saate düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule arası yolcu seyahat süresini 4 saatten 1,5 saate düşürüleceğini açıkladı.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Projesi 26 Şubat'ta açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, modern altyapıyla yeniden hayata geçirilen toplamda 8.3 kilometrelik ‘Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin 26 Şubat Pazartesi günü açılacağını müjdeledi.

Ankaralılar müjde! Ankara'ya yeni metro projesi geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Yılı Yatırım Programı'na Kızılay-Esenboğa Metro Hattı'nı da aldıklarını söyleyerek "En kısa zamanda ihalesini yapacağız." diye duyurdu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! Otoyollarda 'serbest geçiş dönemi' başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 gişeden 20'sinin Serbest Geçiş Sistemi'ne dönüştürüldüğünü açıkladı. 

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

Abdulkadir Konukoğlu Cami Haberi

Abdulkadir Konukoğlu Cami

Konukoğlu ailesinin yaptırdığı 13’üncü cami, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Mehmet Görmez tarafından hizmete açıldı. Görmez, ailenin yakında Fildişi Sahili’nde bir cami yaptıracağını açıkladı.


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, camilerin kentlere nefes aldıran mabetler olduğunu belirterek, "En büyük gayesi, insanı imar etmektir" dedi. SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'nun, Şahinbey Oto Sanayi Sitesinde kendi adına yaptırdığı caminin açılışına katılan Prof. Dr. Görmez, ailenin yakında Fildişi Sahili'nde cami yaptıracağına dikkat çekerek, "İnanıyorum ki, Fildişi'ne kimlik olacak bir mabet inşa edilecek. Bütün bu mabetlerin en büyük gayesi, insanı imar etmektir. Mabetler insanın kalbini ve gönlünü imar edecek mekanlardır" dedi. Gönül yıkmanın 70 kez Kabe'yi yıkmaya eşdeğer kabul edildiğinin altını çizen Prof. Dr. Görmez, mabetlerin gönüller yapması dileğinde bulundu. Camilerin, çocukların ve...