20 / 05 / 2024

Abdulkerim Süslü

Abdulkerim Süslü

Sevpa İnşaat Yapı Tadilat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdulkerim Süslü, Hayrettin Çiçek, Mehmet Nuri Yılmaz, Musa Sevgen tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

12 fincan kapasiteli Taotronics TT-CM001 kahve makinesinde kasım ayına özel fiyat!

Kahve tiryakilerinin arama motorlarında en çok araştırdıkları ürünlerin başında kahve makinesi geliyor. Taotronics de bu kapsamda ürettiği TT-CM001 kahve makinesiyle kahve tiryakilerinin adeta rüyasını süslüyor.

MediaMarkt’ta Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi 9 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Evlerin yeni olmazsa olmaz beyaz eşya ürünü haline gelen kurutma makinesi, artık özellik her ev kadınlarının hayallerini süslüyor. MediaMarkt, piyasaya iddialı bir giriş yapan Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi’ni 9 taksit imkânıyla satışa sundu.

Bakan bir daha bakıyor! Beko BFE 400 EB Ocaklı Fırın’da görülmemiş fiyat!

Her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer alan ocaklı fırın, hem yeni evleneceklerin hem de evine yeni ocaklı fırın almak isteyenlerin adeta evini süslüyor. Beko’nun piyasaya sunduğu BFE 400 EB Ocaklı Fırın da bu konuda iddialı bir konumda yer alıyor.

Migros'ta Samsung Galaxy S23'e 1.000 TL İndirim! Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!

Migros'un harika fırsatı kaçırmamanız için bir sebebi daha var! Samsung Galaxy S23 akıllı telefonunda şimdi 1.000 TL indirim var. Yüksek çözünürlüklü kamera ve hızlı şarj özelliğiyle donatılan bu telefon, teknoloji tutkunlarının hayallerini süslüyor. 

İşte karşınızda 8 milyon 534 bin TL'den başlayan fiyatlarıyla Mercedes-AMG SL Roadster... 25 Mart 2023 fiyat listesi

Sıfır km Mercedes-AMG SL Roadster almak Türkiye şartlarında birçok kişi için sadece hayalden ibaret. 8 milyon 534 bin TL'den başlayan fiyatlarıyla  Mercedes-AMG SL Roadster cep yakıyor. İşte detaylar...

14 ayar kelepçe altın bilezik ne kadar? Altın kelepçe bilezik kaç TL? 9 Mart 2023 Altınçizgi fiyat listesi

Altın Kelepçe bilezikler düğünlerin geleneksel takısı haline geldi. Hemen hemen her geline takıla bu altın kelepçe bilezikler binlerce kadının hayalini süslüyor. 14 ayar kelepçe altın bilezik ne kadar? Altınçizgi 9 Mart 2023 fiyat listesi.

10 ili etkiledi acısı tüm dünyada duyuldu! 100 milyon dolar gönderiyorlar

10 ili etkileyen ama acısı bütün dünyada duyulan deprem ile ilgili Amerikalı müslümanlardan da destek açıklaması geldi. ABD Müslüman Örgütleri Konseyi, 100 milyon dolarlık yardım toplandığını açıkladı.

10 soruda ABD'de şirket kurmak!

Amerika'da şirket kurmak pek çok kişinin hayallerini süslüyor. Amerikan Rüyası'nı yaşamak isteyen kişiler bu haber sizin için. Peki, Amerika'da nasıl şirket kurabilirsiniz? İşte 10 soruda Amerika'da şirket kurmak...

Pırlanta kolye almak isteyenlere! Bu pırlanta kolyeler yok satıyor! İşte Zen Pırlanta kolye 9 Eylül 2022 fiyat listesi 

Pırlanta kolyeler her kadının hayallerini süslüyor. Pırlanta kolye almak istiyorum diyerek fiyat araştırması yapanlar dikkat! Zen Pırlanta'da. bu kolyeler yok satıyor. İşte Zen Pırlanta kolye fiyat listesi...

Cpsx İnşaat Malzemeleri Kimya Elektrik Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cpsx İnşaat Malzemeleri Kimya Elektrik Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te Emrah Süslü tarafından kuruldu.

Audi A3 Sedan fiyatları ne kadar? Audi A3 sedan! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Audi A3 Sedan otomobil markası pek çok araba sevdalısının hayalini süslüyor. Peki Audi A3 sedan 2022 fiyatı nedir? Audi A3 Sedan fiyatı ne kadar? İşte Audi A3 Sedan 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL? İşte zincir marketlerdeki ürünlerin fiyat listesi...

Müslümanların kutsal ayı olan Ramazan'ın ilk iftarı 2 Nisan'da yapılacak. Peki iftar evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL’ye mal oluyor? Kırmızı et, beyaz et ve bakliyat fiyatları kaç TL? İşte 1 Nisan 2022 fiyat listesi!

Abdulkerim Süslü Haberi

Abdulkerim Süslü

Sevpa İnşaat Yapı Tadilat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdulkerim Süslü, Hayrettin Çiçek, Mehmet Nuri Yılmaz, Musa Sevgen tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da kuruldu. 


Sevpa İnşaat Yapı Tadilat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat ve taahhüt işlerini yapar,...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sevpa İnşaat Yapı Tadilat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, İçerenköy Mahallesi Kayışdağı Yolu Caddesi, Gülen Sokak,...