05 / 05 / 2024

Abdullah Ahmad Mahmoud Abu Hurirah

Abdullah Ahmad Mahmoud Abu Hurirah

Marmaray Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed S. H. Shat, Zahi, J. H. Swidan, Abdullah Ahmad Mahmoud Abu Hurirah, Aroma İnşaat tarafından 18 Haziran'da kuruldu.

Alicenaplik Dekorasyon İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alicenaplik Dekorasyon İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ahmad Mahmoud A tarafından kuruldu.

İnfinity Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfinity Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Sheeraz Bilal, Rami Hanano ve Abdullah Ahmad ortaklığında kuruldu.

Muhammad Ahmad Al-Mangoush vefat etti!

Türk müteahhitlerinin Libya pazarına girmesinde büyük destekleri olan ve Liby'nın Türkiye Büyükelçisi olarak görev yapmış olan Muhammad Ahmad Al-Mangoush vefat etti.

Halyapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halyapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hecham Khachan, Ragheb Mukhmaljı, Mahmoud Mah, Abdullah Khachan ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi'nde kuruldu.

Çankaya’daki Abdullah Cevdet Caddesi’nin ismi yeniden gündemde!

Cumhuriyetin en tartışmalı aydınlarından Dr. Abdullah Cevdet’in adını taşıyan Çankaya’daki caddenin adı yine değiştirilip Prof. Dr. Aziz Sancar oldu. Ancak ‘değiştirilemez’ diye iki yargı kararı var.

Abdullah Bayram, oğlu Mustafa Bayram'ı evlendiriyor!

Denge Yapı'nın sahibi Abdullah Bayram'ın oğlu Mustafa Bayram, Rumeysa Çizmeci ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı 7 şubat Pzar günü gerçekleştirilecek.

Alnamaa İnşaat Gayirmenkul ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alnamaa İnşaat Gayirmenkul ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmoud Ahmed Salem, Mohamed Hamıd Abdullah Al-Ahmar ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 26 Ocak'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Giresun Hacı Abdullah Halife Cami onarılacak!

Mimari Özellikleri ve 500 yıllık tarihi geçmişiyle ilimizin önemli kültür varlıklarından olan Hacı Abdullah Halife caminin onarımı için gerekli hazırlıklara başlandı.

Abdullah Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Selahattin Aysel tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak 'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi 'nde kuruldu.

Abdullah Duman'dan Kepez-Santral projesine destek!

Antalya’da yapılacak olan ‘Kepez Santral Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında çalışmalar devam ediyor. Projeye, Yörüklerden de destek geldi. Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman, Kepezlilere piyango vurduğunu söyledi.

Abdullah Ay Bilecik'teki çalışmaları inceledi!

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, şehrimizin birçok noktasında devam eden çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, alanda gerçekleştirilen mazgal çalışmaları hakkında da yetkililerden bilgi aldı.

Mato Abdullah Tavukçuoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Abdullah Tavukçuoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Maltepe, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Karnaval Seyahat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karnaval Seyahat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Arslan ve Ahmed Mahmoud Mohamed Sayed Ahmed ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Abdullah Ahmad Mahmoud Abu Hurirah Haberi

Abdullah Ahmad Mahmoud Abu Hurirah

Marmaray Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed S. H. Shat, Zahi, J. H. Swidan, Abdullah Ahmad Mahmoud Abu Hurirah, Aroma İnşaat tarafından 1 milyon 600 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. 


Marmaray Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü gayrimenkul almak,satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı,satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı,satımı,pazarlamasını yapmak. yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alım,satımı,pazarlamasını yapmak. b-)Amaç ve konu için gerekli olan tesis ve makinaları almak ve satmak,kiralamak,inşa ettirmek,kiraya vermek.Konusuyla ilgili her türlü marka,patent almak vermek,tescil ettirmek. c-)Şirket bu amaçlarını gerçekleştirmek için konusuyla ilgili malzeme,her türlü araç,makinelerin ve yardımcı...