04 / 05 / 2024

Abdullah Baysal hayatı

Abdullah Baysal hayatı

İNDER İstanbul İnşaatçılar Derneği genel sekreterliği ve İNDERgi Sorumlu müdürlüğü görevlerini yapan Abdullah Baysal kimdir? Abdullah Baysal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdullah Baysal..

İNDER'in acı günü! Abdullah Baysal vefat etti!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkan Yardımcısı ve Pendik Eski Belediye Başkanı Abdullah Baysal vefat etti. İNDER İnşaatçılar Derneği taziye ilanı yayınladı. 

 Abdullah Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı!

İstanbul'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, son yolculuğuna uğurlandı...

Abdullah Tivnikli hayatını kaybetti!

Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti...

Tuzla Abdullah Tayyip Olçok Ortaokulu açıldı!

Tuzla Belediyesi’nin İçmeler Mahallesi'nde hayata geçirdiği Abdullah Tayyip Olçok İHO, eğitim hayatına başladı

Kayseri Abdullah Gül Müzesi 24 Temmuz'da açılacak!

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı ve AK Parti hükümetlerinin ilk başbakanı Abdullah Gül'ün hayatının anlatılacağı ve kişisel eşyalarının sergileneceği müzenin açılışı 24 Temmuz'da Gül'ün memleketi Kayseri'de yapılacak.

Ahmet Baysal evlerini satıp İzzet Baysal Vakfı'na bağışladı!

Sahip oldukları her şeyi satarak Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu amcasının vakfına bağışlayan İzzet Baysal’in yeğeni Ahmet Baysal, huzurevindeki hayatını Milliyet’e açtı..

Ahmet Baysal tüm servetini bağışladı!

Sahip oldukları her şeyi satarak Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu amcasının vakfına bağışlayan İzzet Baysal’in yeğeni Ahmet Baysal, huzurevindeki hayatını Milliyet’e açtı.

Kral Abdullah Ekonomik Şehri 2018'de tamamlanacak!

Kısa bir süre önce hayatını kaybeden Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın Cidde'nin kuzeyine inşaa ettiği 'Amerika' tamamlanmak üzere... Bu özel kentte, New York, Boston ve Washington DC'nin aynısı çok özel bir bölgenin olacağı ortaya çıktı.

Kral Abdullah Sevda Tepesi'nde otel yaptıracaktı!

Hayatı boyunca pek çok büyük projeye imza atan Kral Abdullah’ın gerçekleştiremediği işlerden biri ise İstanbul Küçüksu mevkiinde bulunan Sevda Tepesi projesiydi.Kral Abdullah Sevda Tepesi'nde otel yaptıracaktı.

Abdullah Baysal kimdir?

İNDER İstanbul İnşaatçılar Derneği genel sekreterliği ve İNDERgi Sorumlu müdürlüğü görevlerini yapan Abdullah Baysal kimdir? Abdullah Baysal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdullah Baysal..

Serkan Kutluca'nın acı günü! Abdullah Kutluca hayatını kaybetti!

Medya sektöründe faaliyet gösteren Magnet Medya çalışanlarından Sekan Kutluca'nın babası Abdullah Kutluca hayatını kaybetti. Kutluca'nın cenaze namazı bugün Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi'nde yer alan Muradiye Camii'nde kılınacak...

Abdullah Gül, 2B arazilerinin satışına onay verdi!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2-B Kanunu olarak adlandırılan orman vasfını yitirmiş hazine arazilerinin satışını öngören kanunu onayladı

Kaldem İnşaat Genel Müdürü Abdullah Altun'un tutuklandığı olayda şüphelilere yurtdışı yasağı!

Esenyurt'ta 11 işçinin yanarak hayatını kaybettiği olayla ilgili yürütülen soruşturmada Adli Tıp Kurumu'nun kesin raporu bekleniyor

Abdullah Baysal hayatı Haberi

Abdullah Baysal hayatı

Abdullah Baysal kimdir?

1945 Trabzon doğumlu olan Abdullah BAYSAL, evli ve 2 çocuk babasıdır. Yüksekokul mezunu olan Abdullah BAYSAL, inşaat sektöründe uzun yıllar yöneticiliklerinin yanısıra, Pendik Belediye Başkanlığı görevinde de bulundu.

Şu anda İNDER İstanbul İnşaatçılar Derneği genel sekreterliği ve İNDERgi Sorumlu müdürlüğü görevlerini yapmaktadır. 


İstanbul inşaatcılar Derneği ( İNDER)

Çağdaş bilgi ve son teknolojiyi kullanan uluslararası standart ve meslek ahlakını benimsemiş inşaat müteahhitliğini meslek edinmiş girişimcilerin 1967 yılında kurduğu bir dernektir. 


Kuruluştan bu yana ülkemizde en etkin sivil toplum örgütü olan dernek belli zamanlarda kamusal alanda da hizmet vermiş S.S.K., BAĞ-KUR gibi kuruluşlara ara hizmet...