21 / 05 / 2024

Abdullah Çolak Biyografisi

Abdullah Çolak Biyografisi

İstanbul Şehircilik Atölyesi (İŞAT) Müdürü Abdullah Çolak, bu görevine 16 Ağustos 2013 tarihinde atandı. Çolak daha önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı görevindeydi.

Abdullah Tuğcu kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Tuğcu kimdir? Abdullah Tuğcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Abdullah Tuğcu'nun biyografisi...

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir?​​​​​​​

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir? Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar daha önce hangi görevlerde bulunmuştu. İşte Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar'ın biyografisi...

Abdullah Bekki: Balıkesir'e yeni yatırımlar yolda!

BASİAD Başkanı Abdullah Bekki, yılın ilk 4 ayında 26 şirketin kente 279 milyon 693 bin 895 liralık yeni yatırım yapmak için izin belgesi aldığını açıkladı.

Abdullah Ayaz, Üsküdar'daki projelerin inşaatlarını inceledi!

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ayaz ve birim müdürleri, basın mensuplarıyla birlikte Üsküdar’da açılışa hazır hale gelen Dev Projeleri gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Abdullah Gül Kavacık'a taşındı!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevinin bitmesine rağmen yaklaşık 8 aydır kaldığı Cumhurbaşkanlığı'na ait Tarabya Köşkü'nden taşındı.

Abdullah Gül boğaz manzaralı villaya taşındı!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 8 aydır kaldığı Tarabya Köşkü'nden taşındı. Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından geçtiğimiz hafta Kavacık'taki boğaz manzaralı villaya yerleşti...

Abdullah Bostancı Enez çalışmalarını anlattı!

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, düzenlediği basın toplantısıyla son 1 yıl içinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Bostancı, “30 Mart'a kadar borç yükü 63 milyon, yıllık geliri 5 milyon olan belediyenin borç yükü 13 katına çıkartılmıştır. " dedi

Genç Çolak Yapı İnşaat Mimarlık Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Genç Çolak Yapı İnşaat Mimarlık Alüminyum Limited Şirketi, Ömer Genç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Kağıthane, Hürriyet Mahallesi, Dr. Cemil Bengü Caddesi'nde kuruldu.

Abdullah Atalay kimdir?

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) Genel Müdürü Abdullah Atalay, AKP'den Ağrı Milletvekili aday oldu. Peki, Abdullah Atalay kimdir? Abdullah Atalay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdullah Atalay...

Mehmet Çolak kimdir?

Malatya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çolak kimdir? Mehmet Çolak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Çolak, ne zamandan beri Malatya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Tanju Çolak Timsah Arena inşaatını inceledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Türkiye’nin eski gol krallarından Tanju Çolak, 45 bin kişilik modern stadyumun Bursa ve Bursalılar için gurur vesilesi olduğunu kaydetti.

Tanju Çolak Timsah Arena inşaatını gezi!

Türkiye’nin eski gol krallarından Tanju Çolak, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursaspor için yaptırdığı Timsah Arena’yı gezdi. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla yaptığı prestij yatırım hakkında Çolak’ı bilgilendirdi.

Kral Abdullah Ekonomik Şehri'nin maliyeti 100 milyar dolar!

Suudi Arabistan, çölün ortasına Washington DC’den büyük bir kent kuracak. 20 yıl içerisinde tamamlanması hedeflenen ‘Kral Abdullah Ekonomik Şehri’ 100 milyar dolara mal olacak.

Abdullah Çolak Biyografisi Haberi

Abdullah Çolak Biyografisi

Abdullah Çolak kimdir?


İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Şehircilik Atölyesi (İŞAT) Müdürü Abdullah Çolak, 1971 yılında Trabzon'un Arsin ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Trabzon'da tamamladı. 


1990 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünden mezun oldu.


1990-1994 yılları arasında Toprakkale-İskenderun otoyolu inşaatında mühendis olarak çalıştı. 1995 yılında askerlik görevini tamamladı. 1996 yılında Dicle barajı anakanal ve tünel inşaatında Harita şefi olarak görev yaptı.


Mayıs 1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Harita Müdürlüğü'nde göreve başladı. 1998-2000 yılları arası İstimlak Müdürlüğü, 2000-2001 yılları arası Park Bahçeler Müdürlüğü, 


2001-2005 yılları arası Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü'nde görev yaptı. 2005-2009 yılları arasında Mezarlıklar Müdürlüğü'nde Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.


17.07.2009 tarihinde Kamulaştırma Müdürü olarak atanan Abdullah Çolak, Nisan 2013 tarihinde Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı görevine atandı.16 Ağustos...