10 / 05 / 2024

Abdullah Dölkeleş

Abdullah Dölkeleş

İstanblue Mobilya Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Kaya ve Abdullah Dölkeleş ortaklığıyla 70 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Bayrampaşa, Kartaltepe Mahallesi'nde kuruldu.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Hümayun Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Hümayun Turizm Anonim Şirketi Kadıköy'de Abdullah Düzcan tarafından kuruldu!

Avrupa Unıversal Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Unıversal Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Üsame Abdullah tarafından kuruldu.

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Ayz Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Abdullah Yılmaz ve Murat Arslan ortaklığında kuruldu.

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Shamdın tarafından kuruldu.

Konut ve inşaat sektörü maliyetlerin düşmesini bekliyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde konut sektörünün çözüm beklediği konuları kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'Konut sektörünün gözü Maliye’de' başlıklı yazısı...

Saifuddin Abdullah'tan Kanal İstanbul yorumu!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın açıklaması yapan Malezya Dışişleri Bakanı Dato' Sri Saifuddin Abdullah Kanal İstanbul projesi hakkında konuştu.

Dawranı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dawranı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nasrat Ahmad Abdullah tarafından kuruldu.

İş yeri kira ödemelerine yeni düzenleme!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde iş yeri kira ödemelerindeki gider pusulası düzenleme zorunluluğunu kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'İşyeri kira ödemesinde gider pusulası düzenleme zorunluluğu kalktı' başlıklı yazısı...

Bavvazır Group Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bavvazır Group Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Bavvazır tarafından kuruldu.

Smart Choıce Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Choıce Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Wael Al Abdullah tarafından kuruldu.

Abdullah Dölkeleş Haberi

Abdullah Dölkeleş

İstanblue Mobilya Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Kaya ve Abdullah Dölkeleş ortaklığıyla 70 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Bayrampaşa, Kartaltepe Mahallesi'nde kuruldu. 


İstanblue Mobilya Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MOBİLYA VE AHŞAP EŞYA a. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün...