15 / 05 / 2024

Abdullah Ekinci

Abdullah Ekinci

Eska Mimari Tasarım ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Cemil Özer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Mesut Tuncay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Emrah Kartal, Vedat Erkan, Abdullah Ekinci tarafından kuruldu.

Ekin Mekanik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Mekanik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ekinci tarafından kuruldu. 

Eska Mimari Tasarım ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eska Mimari Tasarım ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Cemil Özer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Mesut Tuncay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Emrah Kartal, Vedat Erkan, Abdullah Ekinci tarafından kuruldu.

Abdullah Koç kimdir?

Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç kimdir? Abdullah Koç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Koç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdullah Koç..

Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu: ikinci mağazamızı Times Square'de açacağız!

New York mağazasının açılışından büyük mutluluk duyduklarını belirten Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu açıklamasında "Yıllardır hayalini kurduğumuz New York mağazamızın açılışını da sonunda gerçekleştirdik ve lezzetlerimizi Amerika'ya taş

Namık Ekinci: İnşaat çeliği üretimi firmalarının denetlenmesi doğru karar!

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin "inşaat çeliği üretimi yapan tesislerin denetleneceği" yönünde yaptığı açıklamaya ilişkin;değerlendirmede bulundu.

Namık Ekinci: İnşaat çeliği üretimi yapan tesisler denetlenmeli!

Çelik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin “inşaat çeliği üretimi yapan tesislerin denetleneceği” yönünde yaptığı açıklamayı değerlendirdi.

Namık Ekinci Nihat Zeybekçi'nin açıklamalarını değerlendirdi!

Nihat Zeybekci’nin bugün ‘demir çelik sektörü ile ilgili Ekonomi Bakanlığı olarak verebileceğimiz en üst düzeyde teşvikler vermeye başlayacağız” açıklaması doğrultusunda Namık Ekinci Nihat Zeybekçi'nin açıklamalarını değerlendirdi.

Abdullah Bakır kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Abdullah Bakır kimdir? Abdullah Bakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Bakır, ne zamandan beri TMMOB İMO'da hizmet veriyor?

Abdullah Koçar: Çin graniti, insan sağlığı için tehlikeli!

Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Abdullah Koçar, granitin sağlıklı olmadığı için Avrupa ve Amerika'da dış mekanlarda kullanıldığını, Türkiye'de ise tam tersi iç mekanlarda tercih edildiğini söyledi.

Abdullah Gül, tarihi Kayseri Mahallesi'ni gezdi!

Memleketi Kayseri'ye gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan tarihi 'Kayseri Mahallesi'ni gezdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'den restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı...

Abdullah Ağa Camii yeniden ibadete açıldı!

Üsküdar Beylerbeyi'nde restorasyonu tamamlanan 580 yıllık Abdullah Ağa Camisi yeniden ibadete açıldı. Açılışı yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, cuma namazını kıldıktan sonra çıkışta kısa bir konuşma yaptı...

Abdullah Baysal kimdir?

İNDER İstanbul İnşaatçılar Derneği genel sekreterliği ve İNDERgi Sorumlu müdürlüğü görevlerini yapan Abdullah Baysal kimdir? Abdullah Baysal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdullah Baysal..

Kayseri'de Abdullah Gül Müzesi açılacak!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kişisel eşyaları ile yaşam öyküsünü konu alan basılı eserlerin yer alacağı müze-kütüphane, Abdullah Gül Üniversitesi'nin (AGU) Kayseri kent merkezindeki Sümer yerleşkesinde açılacak.

Abdullah Ekinci Haberi

Abdullah Ekinci

Eska Mimari Tasarım ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Cemil Özer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Mesut Tuncay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Emrah Kartal, Vedat Erkan, Abdullah Ekinci tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Eska Mimari Tasarım ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A- İnşaatla ilgili olarak 1-Kişi ve kuruluşlara ait bilumum taşınmazları pazarlar, alış satış kiralama işleri ile ilgili gayri menkul işlerini yapabilir. Bu taşınmazlarla ilgili olarak gayrimenkulleri, özel ve resmi dairelerde müracaatlarda bulunarak, alım-satım işlemlerini neticelendirebilir, yurtiçi ve yurt dışı firmalarla müşterek iş ortaklıkları kurulabilir, alım-satım kiralama ve inşaat işleri taahhütlerini, mühendisliği, mimarlığı ve müteahhitliğini yapabilir. 2-Her türlü hisseli ve hissesiz arsa, arazi bina yarım kalmış taşınmazlar ve diğer gayrimenkulleri  tamamını veya bir...