16 / 05 / 2024

Abdullah Gül kimdir

Abdullah Gül kimdir

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada Cumhurbaşkanı Gül'ün İstanbul'da villa satın aldığı haberinin gerçeği yansıtmadığı ve villanın Gül'ün damadı Mehmet Sarımermer' e ait olduğu bildirildi...

Abdullah Günhan Aksoy kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı?

Abdullah Günhan Aksoy hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş’de hangi alanda görev alıyor? İşte detaylar...

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Abdulhamit Gül kimdir?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül kimdir? Abdulhamit Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Abdulhamit Gül'ün biyografisi...

Bedri Sinan Gül kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül kimdir? Bedri Sinan Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bedri Sinan Gül'ün biyogrofisi...

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Caner Bingöl kimdir?

Caner Bingöl, Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Peki Caner Bingöl kimdir? Caner Bingöl daha önce hangi görevleri yürüttü?

Abdullah Gül'den 'imar' göndermeli deprem açıklaması!

Elazığ depreminin ardından hayatını kaybedenler ve yaralananlar için bir mesaj yayınlayan 11. Cumhurbaşkanı Gül, ‘çevre ve imar’ konularında göndermede bulundu.

Sebahattin Gülçiçek kimdir?

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek kimdir? Sebahattin Gülçiçek hangi işlerde görev aldı?

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Abdullah Gül kimdir Haberi

Abdullah Gül kimdir

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün İstanbul'da bir villa aldığı şeklindeki haberin gerçeği yansıtmadığı, villanın Gül'ün damadı Mehmet Sarımermer'e ait olduğu bildirildi. 


Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, bugün bir gazetede yer alan Cumhurbaşkanı Gül'ün İstanbul'da villa aldığına dair haberin gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.


Açıklamada, "Adı geçen villa Cumhurbaşkanımıza değil, işadamı damadı Mehmet Sarımermer'e aittir. Cumhurbaşkanımızın, İstanbul'a taşınması halinde söz konusu villada ikamet etmesi seçenekler arasındadır"...