30 / 04 / 2024

Abdullah Gül Mütekabiliyet

Abdullah Gül Mütekabiliyet

Mütekabiliyet Kanunu, kendisi ile ilgili tüm tartışmalardan sonra çıktı, hatta Cumhurbaşkanı tarafından da onaylandı, ama bir türlü yürürlüğe giremedi

REIA: Mütekabiliyet için 7 ülkede temsilcilik ve ofisler kurduk!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (REIA), Mütekabiliyet Yasası'nın onaylanması üzerine bir açıklama yaptı

Mütekabiliyet Yasası, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylandı!

Gül, aralarında yabancılara mülk satışını da kapsayan düzenlemenin de bulunduğu 4 kanunu yayımlanmak üzere Başbakanlık'a gönderdi

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Abdullah Gül'den 'imar' göndermeli deprem açıklaması!

Elazığ depreminin ardından hayatını kaybedenler ve yaralananlar için bir mesaj yayınlayan 11. Cumhurbaşkanı Gül, ‘çevre ve imar’ konularında göndermede bulundu.

Gül Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Gül Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Gül tarafından kuruldu.

AGÜ İnşaat Bölümü öğrencilerinden Dubai’ye teknik gezi!

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yapı Kulübü’nün, Dubai ve Abu Dhabi’ye düzenlediği teknik gezide, İnşaat Bölümü öğrencileri, yapılan projeleri yerinde inceledi.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi" açılışında, Türkiye'de siyasi tarih müze geleneğinin yavaş yavaş oluşmaya başladığını belirtti.

Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’nin açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılışa hazır!

Gül, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanan ve yarın resmi açılışı gerçekleştirilecek olan müze ve kütüphanede Kayseri'deki gazetecilerle bir araya geldi.

Kayseri Abdullah Gül Müzesi 24 Temmuz'da açılacak!

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı ve AK Parti hükümetlerinin ilk başbakanı Abdullah Gül'ün hayatının anlatılacağı ve kişisel eşyalarının sergileneceği müzenin açılışı 24 Temmuz'da Gül'ün memleketi Kayseri'de yapılacak.

Ersan Gülüm, Vodafone Arena mesajı paylaştı!

Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, sosyal medya hesabından Vodafone Arena ile ilgili paylaşımda bulundu.

Abdullah Gül Sahabiye dönüşüm projesi için oy kullandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret eden 11. Cumhurbaşkanı Gül, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde uygulanması planlanan 3 ayrı projenin maketlerini inceledi ve Başkan Çelik'ten projeler hakkında bilgiler aldı.

Abdullah Gül Kavacık'a taşındı!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevinin bitmesine rağmen yaklaşık 8 aydır kaldığı Cumhurbaşkanlığı'na ait Tarabya Köşkü'nden taşındı.

Abdullah Gül boğaz manzaralı villaya taşındı!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 8 aydır kaldığı Tarabya Köşkü'nden taşındı. Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından geçtiğimiz hafta Kavacık'taki boğaz manzaralı villaya yerleşti...

Abdullah Gül Mütekabiliyet Haberi

Abdullah Gül Mütekabiliyet


Herkese merhaba,


Kısa bir aradan sonra sizlerle son yazımı paylaşmak istiyorum. Mütekabiliyet Kanunu, kendisi ile ilgili tüm tartışmalardan sonra çıktı, hatta Cumhurbaşkanı tarafından da onaylandı, ama bir türlü yürürlüğe giremedi. Üstelik, şimdi özellikle Bodrum, Didim, Fethiye, Antalya gibi bölgeler başta olmak üzere güney illerimizde yeni bir sorun ortaya çıktı: “İkinci bir emre kadar Tapu Dairelerinin milliyeti ne olursa olsun yabancılara yönelik taşınmaz satış işlemleri ile ilgili başvuru almaları yasaklandı!” Yani, Bodrum piyasasında iş yapan küçük-orta ölçekli müteahhitleri batıran 2008 yılındaki “yabancılara konut satışını geçici olarak durduran emir” bugün tekrar karşımıza çıkmış durumda. Kişisel olarak bu durumun çok uzun sürmeyeceğini ve kanunlarda yapılması planlanan düzenlemeler sebebiyle böyle bir karar alındığını düşünüyor olmakla birlikte, bu durumun devamının yeni bir kaosun habercisi olacağını...