05 / 05 / 2024

abdullah güler kimdir

abdullah güler kimdir

TOKİ Baş Hukuk Müşaviri olarak görev yapan Abdullah Güler AK Parti'den Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Abdullah Günhan Aksoy kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı?

Abdullah Günhan Aksoy hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş’de hangi alanda görev alıyor? İşte detaylar...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Abdullah Tuğcu kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Tuğcu kimdir? Abdullah Tuğcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Abdullah Tuğcu'nun biyografisi...

Güler Aras kimdir?

Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Güler Aras kimdir? Güler Aras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Güler Aras'ın biyografisi...

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Abdullah Gürer kimdir?

2012 yılında Sektörde büyümek adına Nova Mimarlık ile güçlerini birleştirerek Nova Sultani Mimarlık’ı kuran Mimar Abdullah Gürer kimdir? Abdullah Gürer hangi işlere imza attı?

Abdullah Ayaydın kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah Ayaydın kimdir? Abdullah Ayaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Ayaydın, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Ayaydın..

Abdullah Avni Şahin kimdir?

İnşaat Mühendisi Abdullah Avni Şahin kimdir? Abdullah Avni Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Avni Şahin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Avni Şahin...

Abdullah Yenigün kimdir?

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Yenigün kimdir? Abdullah Yenigün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Yenigün, ne zamandan beri Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

abdullah güler kimdir Haberi

abdullah güler kimdir

Abdullah Güler 1969 yılında Sivas'ta doğdu. İlk-orta ve lise tahsilini Sivas'ta tamamladı 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. 1994 yılında bu fakülteden mezun oldu. 1996 yılından bu yana Beyoğlu Bölgesinde serbest avukatlık yapmaktadır. 2001 yılında Ak Parti'nin kuruluşu ile birlikte İl Başkanlığında, Seçim İşleri ve Sekreterlik Biriın Başkanlıklarının değişik komisyonla rında görev aldı. 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Sultangazi İlçesinden Belediye Meclis Üyeliğine seçildi.

Sultangazi Belediye Meclisinde Meclis 1. Başkan Vekilliği görevine seçildi İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Meclis Üyeliğini de yaptı. AK Parti İstanbul İl Başkan Yarcümcıhğı görevinde bulundu.

Değişik Sivil Toplum Kuruluşlarında Kurucu Üye ve Hukuk Danışmanlığı görevlerinde bulundu. Güler son olarak TOKİ'de Baş Hukuk Müşaviri olarak görev yapmaktaydı.


Adana...