04 / 05 / 2024

Abdullah İndibay Yapı İnşaat Tekstil Şirketi adres

Abdullah İndibay Yapı İnşaat Tekstil Şirketi adres

Abdullah İndibay Yapı İnşaat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah İndibay tarafından kuruldu.

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Babar ve Yunus Babar ortaklığında kuruldu.

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Latum Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Latum Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Demir tarafından kuruldu.

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Örü tarafından kuruldu.

Arysan Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arysan Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yolcu tarafından kuruldu.

Gayretli Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gayretli Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gayretli tarafından kuruldu.

Yekfa Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Yekfa Yapı Limited Şirketi Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Sezer, Enes Sezer ve M.Fetullah Bülbül ortaklığında kuruldu.

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Adıman, Bülent Yılmaz, Cengiz Karaağaç ve Sebahattin Kılavuz ortaklığında kuruldu.

Kabahan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kabahan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kabacı tarafından kuruldu.

Als34 Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Als34 Yapı Limited Şirketi Eyüpsultan'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Çelik tarafından kuruldu. 

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ak, Ahmet Akyüz, Muhammed Akyüz ve Sancak Kaya ortaklığında kuruldu.

Grecon İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Grecon İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Akyüz tarafından kuruldu.

Asa Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asa Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Abdullah Aydaşli, Abdulsamet Aydaşli ve Ahmet Yakışar ortaklığında kuruldu.

Abdullah İndibay Yapı İnşaat Tekstil Şirketi adres Haberi

Abdullah İndibay Yapı İnşaat Tekstil Şirketi adres

Abdullah İndibay Yapı İnşaat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah İndibay tarafından kuruldu.

Abdullah İndibay Yapı İnşaat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirket İstanbul Şubesi konusu: 
1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...