02 / 05 / 2024

Abdullah Koç konya

Abdullah Koç konya

Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç kimdir? Abdullah Koç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Koç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdullah Koç..

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Özkoçlar Mekanik Elektrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkoçlar Mekanik Elektrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Koç tarafından kuruldu.

Nizam Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nizam Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Koç ve Ahmet Özçelik ortaklığında kuruldu.

Encorise Enerji Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Encorise Enerji Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Koç tarafından kuruldu.

Konya Şehir Hastanesi'nin ilk etabı açılıyor!

Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, "Tüm bölümleri hazır hale getirilen ve teknik cihazları tamamlanan 1250 yatak kapasiteli hastanenin, ilk etapta 862 yataklı kısmı hizmete açılacak" dedi...

Konya Şehir Hastanesi bu yıl hizmete açılıyor!

Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, yapımı süren Konya Şehir Hastanesi'nin bu yıl içinde hizmete açılacağını açıkladı.

Temaşehir 42.Cadde ihale katılım koşulları!

Temaşehir 42.Cadde ihale katılım koşulları haberimizde yer alıyor. 42.Cadde Konya'da dükkanların fiyatları 160 bin TL'den başlıyor...

Seha Yapı Zermeram ödeme koşulları!

Seha Yapı Zermeram ödeme koşulları kapsamında 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Zermeram Konya'da fiyatlar 362 bin TL'den başlıyor...

Konya'da inşaat iskelesi çöktü: 3 yaralı!

Konya'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucu Nurettin Büyük Koçak, Kubilay Us ve Afgan uyruklu bir işçinin yaralandığı açıklandı.

Konya'da inşaat iskelesi çöktü!

Konya’nın Seydişehir ilçesinde inşaat iskelesi çöktü. Kazada Nurettin Büyük Koçak (50), Kubilay Us (25) ve Afgan uyruklu bir işçi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Konya gayrimenkul merkezi oluyor!

Mercan Emlak İşletmecisi Ömer Koç, Konya’nın emlak noktasında hareketli ve yatırım yapmayan son derece uygun bir şehir olduğunu söyledi. Koç, "Özellikle üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu Bosna Hersek mahallesinin gayrimenkul yatırımcılarını cezbetti" dedi.

TOKİ Konya Yalıhüyük’te 129 konut inşa edecek!

Konya Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Toplu Konut İdaresine (TOKİ) yapılan başvurunun uygun görüldüğünü açıkladı.

Boğaziçi Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ozan Karaçam ve Abdullah Koşar ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Aşık Veysel Şatıroğlu Sokak'ta kuruldu.

Abdullah Koç konya Haberi

Abdullah Koç konya

Abdullah Koç kimdir?

Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1968 Yılında Başköy Beldesinde doğdum. İlk ve Orta öğrenimimi Başköy Beldesinde tamamladım. Akşehir İsmet İnönü Endüstri Meslek Lisesinde okudum.


1999 yılında askerlik görevimi Şırnak Uludere’de yaptım ve Ticaret hayatına atıldım. Aroma meyve suları fabrikalarına ham madde temini üzerine ticaret hayatımı devam ettirdim.1996 yılında Sınırlı Sorumlu Başköy sulama kooperatifi yönetim kurulu Başkanlığı’na seçildim.


2004 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkanı seçildim.2009 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi ikinci kez Başköy Belediye Başkanı seçildim. Halen Sınırlı Sorumlu Başköy Sulama Kooperatifi yönetim kurulu başkanlığı ve 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli idareler Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Doğanhisar Belediye Başkanı olarak seçildim. 


Evli ve 3 çocuk babasıyım."


ÜYESİ OLDUĞU SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI

1:...