23 / 07 / 2024

Abdullah Matoyq A Saeedı

Abdullah Matoyq A Saeedı

Mekkeli İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Matoyq A Saeedı tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Amg Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amg Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah I.A. Almahmoud ve Ziya Gökalp Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Derince Belediyesi Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi hizmete açıldı.

Ümit Abdullah Bilik'ten arazi kiralaması açıklaması! 

Fatih Karagümrük'ün iç saha maçlarını oynadığı Vefa Stadı'nın müdürü Ümit Abdullah Bilik, kalıcı başarılara ulaşabilmek için yeni tesis ve stat yapmaları gerektiğini açıkladı...

Elazığ Merkez için riskli alan kararı!

Elazığ ili, Merkez ilçesi, Abdullah Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Elazığ'da riskli alan kararı!

Elazığ'ın Merkez  ilçesine bağlı Abdullah Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

LTS Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

LTS Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Hamd A. Mohamed ve Mohamed Hamad A. Mohamed ortaklığında kuruldu.

Mimar Abdullah Burnaz'ın Özlem Altay'a açtığı davaya mahkemeden ret!

Mimar Abdullah Burnaz’ın, 9 yıl önce boşandığı Özlem Altay’a açtığı 1 milyon 300 bin liralık çocuk mallarının korunması ve 2 bin liralık nafakanın iptali davası mahkeme tarafından reddedildi...

Osool Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osool Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nabıl Mohammed Abdullah Zabıba, Maged Abdullah Mohammed Aıshan, Abdulelah Yahya Alı Al-Radaeı ve Adel Yahya Alradaeı ortaklığında kuruldu.

Ak World Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak World Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mashaan F.H. Hamed İle Abdullah Y.A. Al-Kubaıssı ortaklığında kuruldu.

Abdullah Ağa Vakfı Altunizade Oteli için düğmeye basıldı!

18 yıldır otel yapılması istenen Abdullah Ağa Vakfı'nın Altunizade arazisi üzerinde planlanan otel projesi için düğmeye basıldı..

Abdullah Ağa Yalısı'ndaki restorasyon mecliste!

İstanbul Çengelköy'de yer alan Abdullah Ağa Yalısı'ndaki Sütiş'in restorasyonu için CHP'li Meclis Üyeleri meclise soru önergesi gönderdi. Önergede, tarihi dokunun bozulduğuna dikkat çektiler.

Abdullah Erikçi: İzmir Aliağa’ya yatırım yapan kaybetmez!

Erikçi Emlak sahibi Abdullah Erikçi, Aliağa'daki emlak fiyatlarının yükselme sebeplerini ve çözüm yollarını anlattı. Erikçi, sektördeki sorunu daha önceki dönemlerde imar revizyonu yapılmamasına bağlıyor.

Abdullah Matoyq A Saeedı Haberi

Abdullah Matoyq A Saeedı

Mekkeli İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Matoyq A Saeedı tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu. 


Mekkeli İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...