15 / 05 / 2024

Abdullatif Çava

Abdullatif Çava

Asitana Group Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullatif Çava ve Mohamedelmahdi A. Abrahem Ali tarafından 10 bin TL sermaya ile, 8 Eylül'de kuruldu.

Türkiye ile Irak arasındaki ticaret hacmi büyüyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşit ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bolat, söz konusu görüşmeye ilişkin, "Irak ile olan ticaretimizi çeşitlendirerek artırmak konusunda önceliklerimizi ifade ettik" şeklinde konuştu.

Avam Boya İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Avam Boya İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Murat Ava tarafından kuruldu.

Balçova Belediyesi 2 adet konutu satıyor! Ev alacaklar şimdi bakın!

İzmir Balçova Belediye Başkanlığı, Bolçava Mahallesi'nde yer alan 2 adet meskeni satışa çıkardığını ilan etti. Peki söz konusu taşınmazların ihalesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Ava Demir Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ava Demir Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Suna Erdoğan tarfaından kuruldu.

Geostar Geoteknik İnşaat Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geostar Geoteknik İnşaat Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aras Deniz Avağ ve Derya Avağ ortaklığında kuruldu.

Hamas'tan, İsrail'in Yahudi yerleşim planlarına karşı direniş çağrısı!

Hamas'ın resmi sözcüsü Abdullatif el-Kanu, İsrail'in Batı Şeria'da bulunan Yahudi yerleşim planlarına karşı direniş çağrısı yaptı.

Raum Denizcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raum Denizcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye beeli ile Abdullatif Demir ve Erdem Kılıç ortaklığında kuruldu.

Mada Group Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Mada Group Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullatif Hokan ve Ammar Hafez ortaklığında kuruldu.

Ava Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ava Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulvahap Akkuş tarafından kuruldu.

Ava Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ava Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Öztürk tarafından kuruldu.

Özgazi Enerji Ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgazi Enerji Ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullatif Özbek ve Okan Gazi tarafından kuruldu.

Ava Konsept Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ava Konsept Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Çolak ve Vildan Çolak ortaklığında kuruldu.

Arabland Turizm Seyahat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arabland Turizm Seyahat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullatif Çava ve Majıd J.I.A Al-Kuwarı tarafından kuruldu.

Abdullatif Çava Haberi

Abdullatif Çava

Asitana Group Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullatif Çava ve Mohamedelmahdi A. Abrahem Ali tarafından 10 bin TL sermaya ile, 8 Eylül'de kuruldu. 


Asitana Group Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken,ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  2- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı...