10 / 05 / 2024

Abdulmuttalip Sevimli

Abdulmuttalip Sevimli

Sevimliler Mekanik İnşaat Taahhüt Madencilik Temizlik Taşımacılık Turizm San.ve Tic.Limited Şirketi, İshak Sevimli ve Abdulmuttalip Sevimli ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Şin, Ökkeş Sevimli, Seyyid Doğan ve Umut Yıldız ortaklığında kuruldu.

İstanbul Karaburun’a Kanal İstanbul ayarı geldi! 2.8 milyon metrekarelik alanın imar planları düzenlendi!

İstanbul'un Karadeniz kıyısındaki sevimli sahil kasabası Karaburun’a imar düzenlemesi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Migros evcil hayvan mamalarında yüzde 40 indirim! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

İndirimleriyle yakından takip edilen Migros Market, şimdi evlerin sevimli canlılarını sevindirecek bir indirim yaptı. Migros marketlerde evcil hayvan mamaları yüzde 40 indirime girdi. İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mondial şehrin yeni turisti 50 Turismo’yu satışa sundu! İşte 27 Eylül 2022 Mondial fiyat listesi

Mondial yakıt cimrisi ve  sevimli tasarımıyla kadın erkek her yaştan tüm kullanıcılara hitap eden Turismo 50i’yi satışa sundu. B sınıfı ehliyetle Motorlu Taşıtlar Vergisinden muaf Turimo 50i’nin keyfini sürün. İşte turismo 50i’nin fiyatı

En Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdulmuttalip Aytekin ve Yunus Demir ortaklığında kuruldu.

Kuzey34 Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey34 Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmuttalip Düner tarafından kuruldu.

Buhari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buhari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Avcılar’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulmuttalip Nurmuhammed ve  Mohammad Salih Alabidi tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründeki zam krizi nasıl çözülür?

Dünya Gazetesi köşe yazarı, RMC Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sevimli bugünkü köşesinde inşaat sektöründeki maliyet artışını kaleme aldı. İşte Abdullah Sevimli'nin 'Çimento ihracatını önleyerek inşaat maliyeti düşürülebilir mi?' başlıklı yazısı...

Ewan Ikar Arazi Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ewan Ikar Arazi Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Abdulmuttalip Sağlam tarafından kuruldu.

Muttay İnşaat Gıda Tarım Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Muttay İnşaat Gıda Tarım Sanayi Limited Şirketi  Kadıköy’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Abdulmuttalip Ayan tarafından kuruldu.

Yozgat'ta seçimi kazanan muhtardan kentsel dönüşüm müjdesi!

Şeyh Ahmet Efendi Mahallesi'ndeki muhtarlık seçimini kazanan Gülseven Sevimli Bulut, kentsel dönüşüm ile ilgili müjdeler verdi.

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeliile Abdurrahman Sevimli ve Ayhan Tüfek ortaklığında kuruldu.

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Genç ve İsmail Sevimli ortaklığında kuruldu.

Abdulmuttalip Sevimli Haberi

Abdulmuttalip Sevimli

Sevimliler Mekanik İnşaat Taahhüt Madencilik Temizlik Taşımacılık Turizm San.ve Tic.Limited Şirketi, İshak Sevimli ve Abdulmuttalip Sevimli ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Gaziosmanpaşa'da kuruldu. 


Sevimliler Mekanik İnşaat Taahhüt Madencilik Temizlik Taşımacılık Turizm San.ve Tic.Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.   A-İNŞAAT TAAHHÜT. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar...