15 / 05 / 2024

Abdulnasır Temez

Abdulnasır Temez

Temez Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulnasır Temez tarafından 16 Ocak'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Tanbur Sokak'ta kuruldu.

Yetkisi olmayan emlak faaliyetleri yürütemez!

TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, ''İster kiracı olsun, ister müteahhit olsun kimse kendi adlarına kayıtlı taşınmazlar dışındaki yerlerin satış ve kiralamalarına aracılık edemez. Emlak faaliyetleri sadece yetki belgeli emlak işletmeleri tarafından yapılabilir'' dedi.

Latif Grup Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Latif Grup Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnasır Abdullatıf tarafından Başakşehir'de kuruldu. 

Malatya Arena Stadı tekrar ihale edilecek!

Malatya Arena Stadı için yeniden ihale süreci başladı. Yetkili firma aksak giden çalışmaları da yürütemez duruma gelince, Malatya Arena için yeni ihale süreci başlatıldı.

Temez Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temez Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulnasır Temez tarafından 16 Ocak'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Tanbur Sokak'ta kuruldu.

Anamur'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Aydınlar İnşaat, Akdeniz'in incisi Anamur'da kentsel dönüşümde atağa kalktı. Abdulnasır Aydın, "En büyük projelerimiz arasında yer alan kentsel dönüşüm projesini Anamur Akdeniz Mahallesi çevre yolu üzerinde başlattık" dedi

Ankara'da 8 yeni tesis açılıyor

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinin Belediye Başkanı Abdulnasır Haşlak, yapımı tamamlanın 8 tesisi, 8 Martta açacaklarını bildirdi.

TOKİ Kırşehir'de 9 bina yaptıracak

TOKİ Kırşehir Yenice'ye 8 engelsiz yaşam birimi, 1 idari bina inşaatı ile genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını işlerini yaptıracak.

Şişli`deki eski likör fabrikasının imarı durduruldu

Şişli'deki eski likör fabrikası arazisinin devri bir grup CHP'li araziye ilişkin İBB tarafından yapılan "uygulama imar plan tadilatıI ve nazım imar planının iptali ile yürütmenin durdurulması" istemiyle dava açtı.

Konut stoğu arttı ofis karlı yatırım

GYODER Başkanı Bekir Cumurcu, konut stoğunun erimesinin vakit alacağını, gelecek üç yılda ofis yatırımlarının, gayrimenkulun parlayan yıldızı olacağını söyledi.

Başarır İnşaat`tan Kartal`a 17 katlı iki plaza!

Başarır İnşaat İstanbul Kartal'da 17 katlı 2 plaza inşa edecek. Her iki plazanın çatısında helikopter pistinin de yer aldığı projenin 2010 yılında tamamlanması öngörülüyor.

"Demirdeki zam inşaat sektörünün önüne demir perde örüyor"

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Başkan Vekili Tahir Tellioğlu, demir fiyatlarındaki aşırı zam nedeniyle inşaat sektörünün önüne adeta demir perde örüldüğünü belirterek, 'Bu perdeyi, hükümet, demir-çelik üreticileri ve müteahhitler el ele verip kaldır

`Yılda 1 milyon daire yaparsak açık kapanır'

Konut açığının ancak yılda 1 milyon konut yapılmasıyla kapanacağını söyleyen Ağaoğlu, en hızlı zamanlarda bile bu rakamın 400 binde kaldığını belirtti. Aziz Üstel'e konuk olan Ali Ağaoğlu, turizm yatırımlarını da anlattı.

Konut portföyü yüzde 35 büyür, faizlerde fazla sıçrama olmaz

Türk bankacılık sektörü, konut kredilerine ilişkin yılbaşında açıkladığı yüzde 42'lik büyüme oranını revize ederek yüzde 35'e çekti. Buna gerekçe olarak uluslararası finans piyasalarında yaşanan çalkantıyı gösteren bankacılar, buna rağmen kısa vadede faiz

Abdulnasır Temez Haberi

Abdulnasır Temez

Temez Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulnasır Temez tarafından 16 Ocak'ta kuruldu. 


Temez Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Örnek Mahallesi, Tanbur Sokak,...