22 / 07 / 2024

Abdulrahman Fadhil M.Mohammed

Abdulrahman Fadhil M.Mohammed

Arap Misafirleri Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliyat Petrol Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Fadhil M.Mohammed tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman N S N Alnemash ve Thuraıya Y M N Alzayed ortaklığında kuruldu.

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. A. Abdulla Mohammed Alsaeedı tarafından kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Uzm Yatırım İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Uzm Yatırım İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’de Abdulrahman Elhoş, Halil Aboud, Haşim Halil ve Vail Elhoş tarafından kuruldu.

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Anss Ibrahım M. Abdelrahım, Fathelrahman H. M. Elkhursanı, Fatih Yıldız, Ibrahım Malık B. Mohammed ve Khubaıb F.H. ortaklığında kuruldu.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

Alyaman Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alyaman Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Jasım M. Mohammed tarafından kuruldu.

Gayrimenkul zengini Mohammed Mekki'yi öldüren sanıklara ömür boyu hapis!

Antalya'da otomobilin bagajında cesedi bulunan Cezayirli gayrimenkul zengini iş insanı Mohammed Mekki'yi öldürdükleri iddia edilen Rus Vladimir Saharabarin ile Cezayirli Muhammed Ali Lalemeke'e ömür boyu hapis cezası verildi.

3as Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3as Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman A. Ashour, Adam Ashur, Ahmed Mohamed B Nasouf ve Almutasım Ageli Hassan Megrahi ortaklığında kuruldu.

Şahin Lüks Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Lüks Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Jasım Mohammed tarafından kuruldu.

Expert Mimarlık Müşavirlik Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Expert Mimarlık Müşavirlik Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah alhamad, Abdulrahman Alhamad, Bara Badenjki ve Najeeb Badenjki ortaklığında kuruldu.

Arden Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Ataş ve Mohammed J.M. Mohammed tarafından kuruldu. 

Abdulrahman Fadhil M.Mohammed Haberi

Abdulrahman Fadhil M.Mohammed

Arap Misafirleri Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliyat Petrol Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Fadhil M.Mohammed tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. Arap Misafirleri Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliyat Petrol Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Arap Misafirleri Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliyat Petrol Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Vatan Caddesi, Hakan Apartmanı,...