16 / 05 / 2024

Abdulsemet Tavlı

Abdulsemet Tavlı

İsra Group İnşaat Anonim Şirketi 6 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile, Esenler Oruçreis Mahallesi 'nde, Abdulsemet Tavlı Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenlşer’de 17.200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Ravad Ramazanoğlu ortaklığında kuruldu.

İsra Kapital Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İsra Kapital Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı tarafından kuruldu.

Kovid-19'la sitelerin yerini villalar aldı!

Koronavirüs salgını tüm sektörleri etkiledi. Bütün dünyada etkisini gösteren pandemi, inşaat ve konut sektöründe de değişikliklere neden oldu. İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, sektördeki değişimleri değerlendirdi.

Muğla'da Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı ve kaçak yapılar yıkılacak!

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, "Muğla’da imara aykırı ve kaçak yapılarla mücadelemiz kesintisiz devam edecek." dedi.

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsemet Kızılağaç ve Mohamed B. Mohamuud ortaklığında kuruldu.

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

Zerdali İnşaat Mermer Nakliyat Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerdali İnşaat Mermer Nakliyat Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Tavlı tarafından kuruldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Çevik Group Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Group Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Tavlı Orhan Çevik tarafından kuruldu.

Tavlı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavlı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Tavlı ve Serdar Tavlı tarafından kuruldu.

Ünye yatırımları masaya yatırıldı!

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın girişimleriyle, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye’de yaptığı ve yapacağı yatırımlarla ilgili bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Arkimar Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Arkimar Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Rawad Ramadan ortaklığında kuruldu.

Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'da V Orman standını ziyaret etti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'a katılan V Orman projesi hakkında İsra Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı A. Rahim Tavlı’dan bilgiler aldı...

Abdulsemet Tavlı Haberi

Abdulsemet Tavlı

İsra Group İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015'te, Abdulsemet Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


İsra Group İnşaat Anonim Şirketi iş konusu;1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt işleri ile ve her türlü inşaat, müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, köprüler, otoyol kavşak, asfaltlama, restorasyon işleri, her türlü alt ve üst yapı inşaat işleri, baraj ve göletler, su ve sulama kanalları inşaatlarını yapmak. Yerüstü ve yeraltı raylı sistem inşaatları ile her türlü alt geçit, üst geçit, yol, tünel, metro inşaatları ile bunların istasyon ve diğer eklenti inşaatlarını ve raylı taşıma sistemleri ile ilgili her türlü inşaat bakım onarım işlerini yapmak.  Her türlü sosyal tesisler, turistik tesisler, tatil köyleri, park...