23 / 07 / 2024

Abdulvahab Gazi Hazretlerinin Türbesi tarihi

Abdulvahab Gazi Hazretlerinin Türbesi tarihi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Miletvekili Naci Ağbal, Erenli Köyünde bulunan Abdulvahab Gazi Hazretlerinin Türbesinin yenileneceğini açıkladı

Gazi Üniversitesi Beşevler Kampüsü imar planı askıda!

Gazi Üniversitesi Beşevler Kampüs Alanında bulunan 7358 ada 6 ve 7 nolu parsellere ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Gazi Çelik: Emlak sektöründeki durgunluk geçici!

Emlak Komisyoncuları Odası Şube Başkanı Gazi Çelik, darbe girişimi sonrasında sektörde geçici bir durgunluk yaşandığını söyledi. Çelik, ''10 gün içerisinde durgunluğun biteceğini ve durumun eski haline geleceğini düşünüyorum" dedi.

Kastamonu Gazi Stadyumu'nda çalışmalar başladı!

Depreme dayanıklı olmadığı için güçlendirme yapılması gereken Kastamonu Gazi Stadyumu Maraton tribününe dün ilk kazma vuruldu. Maraton tribünde dün başlatılan çalışmaların 35 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası neden yıkıldı?

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası’nın, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin verdiği rapor üzerine yıkıldığı ortaya çıktı. Yıkıma İstanbul 2 No’lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun da onay verdiği belirtildi.

Ankara'ya Gazişehir Yaşam Alanı kurulacak!

Gazi Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Derviş Yılmaz, ilk olarak öğrencilerin sorunlarının çözüleceğini, ayrıca seçilmesi halinde Ankara'ya 'Gazişehir' adıyla bir yeni bir yaşam alanı kazandıracaklarını söyledi.

Osman Gazi Köprüsü ile trafik rahatladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Osman Gazi Köprüsü ile birlikte körfezde ciddi rahatlama var." dedi.

Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nun ek binası yıkıldı!

Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’na öğrenci fazlalığından dolayı ihtiyaç olduğu için kilise binasının arka kısmına yapılan İlkokul binası yıkıldı.

Osman Gazi Köprüsü bayram hediyesi oldu!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Bülent Kahraman, bugünkü yazısında dün açılışı gerçekleşen Osman Gazi Köprüsü'nü anlattı. Kahraman, ''Yeni yapılan inşaatlar üstünden geçtiğimiz yolların ötesinde dev gibi yükseliyor'' dedi.

Osman Gazi Köprüsü için son 5 gün!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, TÜMSİAD'ın iftar yemeğinde ''Ayın 30'unda inşallah Osman Gazi Köprüsü'nün açılışını yapıyoruz'' dedi. Erdoğan, bu yılın açılışlar yılı olacağını belirtti.

Gazi Çelik: Avrupa'dan gelecek yatırımları bekliyoruz!

Gazi Çelik "Artık banka kredi faiz oranlarının yüzde 1'in altına düşmesini ve Avrupa'dan gelecek hemşerilerimizin yatırımlarını bekliyoruz" dedi.

Osman Gazi Köprüsü'nün geçiş ücreti TBMM'de!

Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Osman Gazi Köprüsü geçiş ücretinin yüksekliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tor sorularını Dönemin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu.

Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmaları başladı!

İstanbul-İzmir arasındaki yolun 3,5 saate inmesini sağlayacak Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli ayağı olan İzmit Körfez Geçişi’nin sağlayacak Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Osman Gazi Köprüsü'nde sona gelindi!

İstanbul ile İzmir arasındaki yolu 3 buçuk saate düşürecek olan Osman Gazi Köprüsü'nün inşaatında son aşamaya gelindi. Köprünün Ramazan Bayramı'ndan önce açılması bekleniyor. Köprü, İzmit Körfezi geçişini 6 dakikaya indirecek.

Abdulvahab Gazi Hazretlerinin Türbesi tarihi Haberi

Abdulvahab Gazi Hazretlerinin Türbesi tarihi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Miletvekili Naci Ağbal, Erenli Köyünde bulunan Abdulvahab Gazi Hazretlerinin Türbesinin yenileneceğini açıkladı

Ağbal açıklamasında, ”Peygamber Efendimizin sancaktarı, Abdulvahab Gazi Hazretlerinin Erenli Köyündeki Türbesinin manevi şahsiyetine yakışır şekilde yeniden yapılması ile ilgili Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu kapsamında yürüttüğümüz görüşmeler sonuçlandı ve yeniden inşası ile ilgili hazırlattığımız projemiz uygun bulundu. İl Özel İdaremiz tarafından en kısa zamanda yapımına başlanacaktır...