09 / 05 / 2024

Abdulvahap Olgun kimdir

Abdulvahap Olgun kimdir

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, zamda çimento fabrikalarını suçladı: Fiyat artışına bir anlam veremedim. Kararımız da kesin kararlıyız. Çimento kamyonlarını kesinlikle ilçeye sokmayız" dedi.

Ege ve Akdeniz'deki 6 çimento fabrikasına 70 milyon 913 bin lira ceza!

Rekabet Kanunu`nu ihlal ettikleri gerekçesiyle Ege ve Akdeniz Bölgesi`ndeki 6 çimento fabrikasına toplam 70 milyon 913 bin lira ceza kesildi. Torbalı Ticaret Odası`nın Başkanı Olgun, “Bu ceza bunlara az gelir” dedi.

Torbalı cazibe merkezi olacak!

Bugüne kadar yeni inşaat sayısının yılda 50'yi geçmediği Torbalı'da, son 5 yılda Ayrancılar bölgesi başta olmak üzere adeta 'Sanayi ile tarımın harmanlandığı ilçe' olarak öne çıkan ve vergi şampiyonluğu ile yıldızı parlayan Torbalı, cazibe merkezi oluyor.

Abdulvahap Olgun: Hastane yatırımı için TOKİ'yi bekliyoruz!

Başkan Olgun, "Yeni yapılacak hastane yatırım programına alındı ancak TOKİ'yi bekliyoruz. 1969 yılında inşa edilen Torbalı Lisesi ilçenin hala tek lisesi. Şu anda ölülerimizi gömecek bir mezarlığımız dahi yok" dedi.

İnşaat işçisi karaborsaya düştü, konut sektörü küçüldü!

İnşaat sektöründe maliyet artışlarının yanı sıra işçi alımlarında da düşlerin olduğunu belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, 'inşaat işçisi karaborsaya düştü' dedi. 

Volkswagen'in yeni üretim tesisi için Torbalı önerisi!

Alman otomotiv devi Volkswagen, yeni üretim tesisi için Türkiye’yi seçti. TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “Yeni tesis için Türkiye’de en doğru yer Torbalı’dır” diye konuştu.

Torbalı’da VW fabrikası heyecanı!

Volkswagen'in yeni üretim tesisi için Türkiye ve Bulgaristan arasında kalması ile ilgili değerlendirme yapan TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “Bizde tahsis edilebilecek yer var, tecrübemiz var, lokasyonumuz uygun, yedek parça ve iş gücüne ulaşım konusunda da en doğru bölgeyiz” dedi.

İzmir'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanıyor!

İzmir Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, bölgede gayrimenkul ve inşaat sektöründeki gelişmelerden bahsetti. Olgun, ''Taşı toprağı altın' sözünün artık yön değiştirdiğini gösteriyor' şeklinde konuştu.

Torbalı’da yılda 5 bin konut üretiliyor!

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalı'nın bir cazibe merkezi haline geldiğini vurguladı. Olgun," Torbalı’da yaklaşık 300 müteahhit yılda yaklaşık 5 bin konut üretiyor." dedi.

Abdulvahap Olgun: İnşaat sektörü Torbalı’nın lokomotifi!

Torbalı’da inşaatın önemli bir sektör olduğunu belirten TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “İnşaat sektörü Torbalı’nın lokomotifi oldu.Oda olarak da müteahhitlere elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya ve onlara destek olmaya devam ediyoruz" dedi.

İZBAN konut satışlarını artırdı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde şubat ayında seferlerine başlayan İZBAN'la birlikte konut satışlarında artış yaşandığını belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, önümüzdeki aylarda daha da fazlalaşacağını söyledi.

Müteahhitler beton zammına direniyor!

Yapılan fahiş zam nedeniyle Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun önderliğinde bir araya gelen 200 müteahhit beton dökmeme kararı aldı. Olgun "onların şımarıklıklarını bitireceğiz" dedi.

Abdulvahap Olgun'dan çimento zammına tepki!

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, zamda çimento fabrikalarını suçladı: Fiyat artışına bir anlam veremedim. Kararımız da kesin kararlıyız. Çimento kamyonlarını kesinlikle ilçeye sokmayız" dedi.

Abdulvahap Güven kimdir?

Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulvahap Güven kimdir? Abdulvahap Güven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdulvahap Güven, ne zamandan beri Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

İmar sorunu çözülen Torbalı hedef büyüttü!

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Pancar - Yazıbaşı ve Subaşı sanayi bölgelerinde yaklaşık 10 yıldır süren imar sorunu çözülünce, kentin hedeflerini büyüttüğünü söyledi.

Olgun Atila kimdir?

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila kimdir? Olgun Atila, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Olgun Atila, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Olgun Atila..

Abdulvahap Olgun: Hastane yatırımı için TOKİ'yi bekliyoruz!

Başkan Olgun, "Yeni yapılacak hastane yatırım programına alındı ancak TOKİ'yi bekliyoruz. 1969 yılında inşa edilen Torbalı Lisesi ilçenin hala tek lisesi. Şu anda ölülerimizi gömecek bir mezarlığımız dahi yok" dedi.

Abdulvahap Olgun kimdir Haberi

Abdulvahap Olgun kimdir

Çimento fiyatlarına yapılan yüzde 30'luk zammın ardından isyan eden Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, çi çimento fabrikalarının kurduğu beton santrallerinin şımardığını söyledi. Olgun, "İzmir'de tepki yok diye çimento ve beton santralleri kartel oluşturmuş. Kafalarına göre zam yapıyor" dedi. 


Aydın'dan, Balıkesir'den, Konya'dan ve Manisa'dan çimento fiyatı aldıklarını belirten Olgun, fiyatların İzmir'in gerisinde olduğunu kaydetti. İzmir'de, mıcıra ve betona ulaşımın daha kolay olmasına rağmen fiyatların artışına anlam veremediğini ifade eden Olgun, adeta ateş püskürdü, şöyle devam etti:


 'KENDİMİZİ İSPATLADIK' 

''Bu çimento fabrikaları ve çimento fabrikalarının kurduğu beton santralleri ya akıllarını başlarına alacak ya da akıllarını başlarına alacak. Bunun başka bir çözümü yok. Ben bu işin peşini bırakmam. Geçmişte olduğu gibi biz kendimizi ispatlamış bir ilçeyiz. Verdiğimiz mücadeleden de kesinlikle geri adım atmayız. Nitekim...