04 / 05 / 2024

Abdurrahman Arıcı Ayvacık açıklaması

Abdurrahman Arıcı Ayvacık açıklaması

Abdurrahman Arıcı, doğa ve baraj gölü ile adeta saklı cennet görüntüsü sağlayan Ayvacık ilçesinin turizme kazandırılması gerektiğini söyledi. Bakan Yardımcısı Arıcı, alternatif turizmin dünyada pastadan çok büyük pay aldığını vurguladı.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

SON DAKİKA! Arıcılık yapanlara yeni destek müjdesi: Tam bu kadar verilecek! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Organik arıcılık yapanlara kovan başına verilecek destek açıklandı. Konuya ilişkin tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Arıcılık destekleri belli oldu. İşte 2023'de ödenecek rakam

Organik arıcılığı desteklemek isteyen Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteklere ilişkin usul ve esaslarını belirleyen tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

TOKİ Kağıthane Arıcılar arsasının ihalesi yarın!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul İli Kağıthane İlçesi Merkez (Arıcılar) Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Güzle İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Gıda Ve Arıcılık Limited Şirketi kuruldu!

Güzle İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Gıda Ve Arıcılık Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Arif Dal imzasıyla kuruldu.

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri!

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri olarak T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubeleri belirlendi. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Natuzzi İtalia, Fatih Kıral Mobilya öncülüğünde görücüye çıkıyor!

Lüks mobilya markaları arasından dünyanın en ünlü mobilya markası olma özelliğiyle ayrılan ‘’Natuzzi’’ Fatih Kıral Mobilya ev sahipliğinde Türkiye’de. ‘’Natuzzi İtalia’’ koleksiyonu Fatih Kıral öncülüğünde görücüye çıkıyor.

Caprice Gold'un dolandırıcılık davası yarın!

Nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklu olarak yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold projesi için açılan dava yarın saat 09:00'da görülecek.

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davasında son durum!

Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası dün görüldü. İşte teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davasında son durum...

Ahmet Sakızoğlu’na her bir dolandırıcılık eylemi için 3 yıl hapis cezası!

Antalya'da maket üzerinden ev satarak piyasayı dolandırdığı suçlamasıyla yargılanan müteahhit Ahmet Sakızoğlu'na, ceza yağdı. Sakızoğlu, her bir dolandırıcılık eylemi için 3 yıl hapis ve 1200′er lira para cezasına mahkum edildi.

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek. Dava Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 09:15'te kamuoyuna açık olarak görülecek.

İdealist GYO piyasa yapıcılık sözleşmesini imzaladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yönetim kurulunun aldığı kararla A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile ''Piyasa Yapıcılık'' sözleşmesi imzaladı.

Nayki Turizm İnşaat Halıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nayki Turizm İnşaat Halıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Canip Nayki ve Turgut Nayki ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Fatih, Binbirdirek Mahallesi, Piyerloti Caddesi'nde kuruldu.

Abdurrahman Arıcı Ayvacık açıklaması Haberi

Abdurrahman Arıcı Ayvacık açıklaması

Abdurrahman Arıcı, doğa ve baraj gölü ile adeta saklı cennet görüntüsü sağlayan Ayvacık ilçesinin turizme kazandırılması gerektiğini söyledi. Hatay Milletvekili Fevzi Şan verdi ve 23. Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztiirk ile birlikte Ayvacık'ta incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı turizmin artık güneş kum ve deniz üçgenine sığmayacak kadar büyüdüğünü söyledi. Bakan Yardımcısı Arıcı, alternatif turizmin dünyada pastadan çok büyük pay aldığını ancak ülkemizde henüz bu seviyelere gelinmediğini belirterek, "Kültür ve yayla turizmi çok önemli" dedi.  


Bunun için de Karadeniz bölgesi biçilmiş kaftan. Uzungöl'e yılda binlerce turist geliyor ve döviz bırakıyor, Ayvacık bölgede ikinci bir uzungöl olabilir. Bunun için tüm şartlar müsait. Ancak önce bölgeye yatırım gelmeli. Yatırımcıya burası anlatılmalı. Bu konuda bakanlık olaram biz elimizden geleni yaparız ve her...