30 / 04 / 2024

Abdurrahman Arıcı turizm

Abdurrahman Arıcı turizm

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Kumluca Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, "Önümüzdeki sezon için turizmde herhangi bir olumsuzluk öngörmüyoruz" dedi.

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

SON DAKİKA! Arıcılık yapanlara yeni destek müjdesi: Tam bu kadar verilecek! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Organik arıcılık yapanlara kovan başına verilecek destek açıklandı. Konuya ilişkin tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

Arıcılık yapmak isteyenlere müjde! Devlet yüzde 70 hibe verecek! Kavanozunu 400'e satabilirsiniz!

Devlet hibesiyle birlikte kilo fiyatı 400 liraya düşen tamamen organik ürünler raflarda yerini aldı! Tüm gözler bu habere döndü..

Avrupa'nın tercihi Mersin poleni! Kilo başına 300 liradan ihraç ediliyor!

Mersin arıcıları, kaliteli polenlerini Avrupa'ya ihraç ediyor. Erdemli'deki üreticiler, kilosu 300 liradan satılan polenlerle büyük talep görüyor. Yüksek fiyatlar arıcılara mutluluk verirken, polenler sağlık bilincine sahip tüketicilerin ilgisini çekiyor.

Bakanlıktan depremzede arıcılara müjde! 1 milyon 339 bin 613 arı için...

Zelzelenin vurduğu kentler için Tarım ve Orman Bakanlığı daha evvelden bir ilan yapmış ve 90 milyon 473 bin 760 TL bedelindeki beslenme şekeri verilmeye başlanacağını ifade etmişti. Dağıtım başladı.

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dağcı tarafından kuruldu.

Deprem bölgesindeki arıcılara verilecek destek belli oldu! İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Arıcılar Birliği (TAB), Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen arıcılara vereceği desteği açıklayarak arıcılara bir nebze de olsa katkı sunmaya çalışıyor. İşte detaylar…

69 ton şeker dağıtıldı! Bunu kaçırdınız ama sonrakileri sakın kaçırmayın

Devlet tarafından çiftçilere ve arıcılara yönelik destekler devam ediyor. Bu kapsamda 69 ton şeker dağıtımı gerçekleştirildi.

Arıcılık destekleri belli oldu. İşte 2023'de ödenecek rakam

Organik arıcılığı desteklemek isteyen Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteklere ilişkin usul ve esaslarını belirleyen tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Abdurrahman Arıcı turizm Haberi

Abdurrahman Arıcı turizm

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Kumluca Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kumluca Belediyesini ziyaretinde Başkan Vekili Şefik Durdaş'tan yağış ve fırtınanın ilçedeki etkileriyle ilgili bilgi alan Arıcı, su baskını ve hortumdan zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.


Türkiye'nin 2015 turizm sezonunda daha fazla pay alması için çalıştıklarını belirten Arıcı, bu konuda turizm sektörü paydaşlarıyla görüştüklerini anlattı.


Türkiye'nin kültür, tarih ve doğa anlamında önemli potansiyele sahip olduğunun altını çizen Arıcı, şöyle konuştu:


"Turizm sadece bizim belirleyeceğimiz bir konu değil. Bunda ülkemize gelecek turistlerin tercihleri, ekonomik güçleri gibi birçok etken var. Özellikle ülkemize gelen turistler için hem bizim ülkemizdeki istikrar hem de kendi ülkelerindeki istikrar önemli ancak biz önümüzdeki sezon için turizmde herhangi bir olumsuzluk öngörmüyoruz. Turizmden beklentimiz...