07 / 05 / 2024

Abdurrahman Gaziarifoğlu

Abdurrahman Gaziarifoğlu

Ünlü Dekor İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdurrahman Gaziarifoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Ümraniye, Adem Yavuz Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Golden Han Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Han Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Altınay ve Abdurrahman Hanefioğlu ortaklığında kuruldu.

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Diyarbakır Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Cami açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu,  Bağlar ilçesinde inşaatı tamamlanan Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Camii’nin açılışına katıldı.

Mid Art Mimarlık İnşaat Dekorasyon Nakliye Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mid Art Mimarlık İnşaat Dekorasyon Nakliye Tekstil Ticaret Limited Şirketi Abdurrahman Karacakurtoğlu ve Şemsi Yılmaz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Abdurrahman Kırhasanoğlu: Giresun Yağlıdere'nin çehresi değişecek!

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Abdurrahman Kırhasanoğlu yaptığı açıklamada Yağlıdere'nin çehresini değişeceğini dile getirdi. Kırhasanoğlu, "Sanayi projemizde var" dedi.

Yardımcıoğlu Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yardımcıoğlu Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fehmi Dinç tarafından 400 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Sultanbeyli, Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde kuruldu.

Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin temeli, dualar, tekbirler ve Abdurrahman Önül’ün seslendirdiği ilahiler eşliğinde atıldı. Temel atma törenine, Esenyurt İlçe Kaymakamı Ekrem İnci de katıldı...

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin temeli, dualar, tekbirler ve Abdurrahman Önül’ün seslendirdiği ilahiler eşliğinde atıldı.

Özdemiroğlu Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Özdemiroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Pendik, Kurtköy Mahallesi, Eftelya Sokak'ta kuruldu.

Ünlü Dekor İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ünlü Dekor İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdurrahman Gaziarifoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Ümraniye, Adem Yavuz Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Abdurrahman Dilipak'ın evini Muhammed Resuloğlu aldı!

Deniz Kuvvetleri Komutanı Güven Erkaya'ya haraket ettiği gerekçesiyle tazminat ödemeye mahkum edilen Vakit yazarı Abdurrahman Dilipak'ın icra yoluyla satılan evini gazetenin muhasebe müdürünün satın aldığı ortaya çıktı

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

Abdurrahman Gaziarifoğlu Haberi

Abdurrahman Gaziarifoğlu

Ünlü Dekor İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdurrahman Gaziarifoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Ünlü Dekor İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri,söve,izolasyon,dış cephe kaplaması, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat...