04 / 05 / 2024

Abdurrahman Önen

Abdurrahman Önen

Tektrend Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Müjdat Çevik, Mehmet Çevik, Abdurrahman Önen, Ahmet Kilim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

Happy Center 129. mağazasını Balıkesir Gönen'de açtı!

Happy Center mağaza açılışlarıyla büyümeye devam ediyor. Happy Center 10 Mayıs'ta Balıkesir ilinin Gönen ilçesinde 730 metrekarelik yeni mağaza açtı. Happy Center'ın mağaza sayısı 129'a ulaştı.

Hatay Şeyh Abdurrahman Camii yenilenecek!

HATAY’ın Reyhanlı İlçesi Bayır Mahallesi’ndeki Şeyh Abdurrahman Camisi yenilenecek. Mahalle Muhtarı Mahmut Gül ve Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Abdurrahman Dimez: Adıyaman'a mülteciler için konut yapılmayacak!

Adıyaman’a 55 bin konut yapılacağı iddiası gündemden düşmezken tartışmalara son noktayı Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez koydu.

Gönen Biyokütle Enerji Santrali’nin inşaatında son durum!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Gönen Organize Sanayi Bölgesi’nde iki ay önce yapımına başlanan ve Ağustos ayında tamamlanması beklenen Biyokütle Enerji Santrali’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Gönen Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarımı, kaplıca turizmi ve sanayisiyle öne çıkan Gönen'de yeni yapılacak ikinci kısım Küçük Sanayi Sitesi'nin temel atma törenine katıldı.

TOKİ Balıkesir Gönen 350 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Balıkesir Gönen 350 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

Abdurrahman Güler: Konya'nın konut talebi karşılanacak!

2015 yılının inşaat sektörü için durağan geçtiğini ama 2016'dan ümitli olduklarını ifade eden Panel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Güler, İnşaat sektörünün ülkenin lokomotifi olduğunu söyledi.

TOKİ Balıkesir Gönen'de 350 kişilik yurt yaptırıyor!

TOKİ Balıkesir Gönen 350 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi 4 şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Balıkesir Gönen'e yeni okul yapılıyor!

Balıkesir’in Gönen ilçesi bir ilköğretim okuluna daha kavuşuyor. Kaba inşaatı yapılan Öğretmenler İlköğretim Okulu’nun geri kalan kısmı için Balıkesir Valiliği’nce 25 Aralık tarihinde ihaleye çıkılıyor.

Gaziantep Araban'daki harabeye dönen stat yardım bekliyor!

Gaziantep’in Araban ilçesindeki stadyum, tahrip edilen ve bakımsızlık nedeniyle kötü görüntüye neden olurken, oynana maçlar hem taraftarlar hem de futbolcular için adeta işkenceye dönüşüyor. Harabeye dönen ilçe stadı, bakım ve onarım yapılmasını bekliyor.

Kadı Abdurrahman Paşa’nın 54 mirasçısı mahkemede!

1800’lü yılların Karaman Valisi Kadı Abdurrahman Paşa’nın mirasçıları Anadolu’dan Şam’a uzanan dev miras için mahkemeye gitti. 54 mirasçının içinde ünlü isimler de var.

İspanya'da güneş enerjisiyle dönen ev inşa edilecek!

İspanya'nın turistik 'Costa Del Sol' sahili, dünyanın ilk dönen villalarına sahip olacak. Güneş enerjisiyle hareket eden motorlar üzerine kurulacak olan dairesel villalar, her 15 dakikada bir dönecek.

ÖİB Maliye Hazinesi'nin Isparta Gönen arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'nin Isparta Gönen arsasını özelleştirdi. İhaleye en yüksek teklif Özkan Zengin'den geldi.

Abdurrahman Önen Haberi

Abdurrahman Önen


Tektrend Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Müjdat Çevik, Mehmet Çevik, Abdurrahman Önen, Ahmet Kilim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


Tektrend Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı...