02 / 05 / 2024

Abdurrahman Savaş kim

Abdurrahman Savaş kim

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş kimdir? Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdurrahman Savaş, ne zamandan beri vali olarak görev alıyor? İşte Abdurrahman Savaş...

AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Herkesin merakla beklediği alışveriş merkezleri 11 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Peki AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Süreyya Yalçın Güllerin Savaşı dizisi için malikanesini kiraya verdi!

Başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Sercan Badur, Serap Aksoy ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savaşı dizisinin çekimleri, babası Faruk Yalçın'ndan Süreyya Yalçın'a kalan malikanede yapılıyor.

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Abdurrahman Yurtarslan Hastanesi bina yapım ihalesi 12 Ağustos'ta!

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Abdurrahman Yurtarslan Onkoloji Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Kemoterapi Binası 2 Katının Merkez Laboratuarına Dönüştürülmesi İşi 12 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor.

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Osman Savaş kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yapılan değişikliklere göre Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na atanan Osman Savaş kimdir? Osman Savaş bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Savaş..

Zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Site duyurusunu kim yapar?

Genel kurul toplantıları dışındaki zamanlarda da site yönetimi bazı hatırlatmalar yapabiliyor. Site duyuruları site ilan panosuna asılıyor. Bu duyurular anagayrimenkul ve aidat ödemeleri ile ilgili olabiliyor. Peki, site duyurusunu kim yapar?

Nazım imar planlarını kim onaylar?

1/2000 veya 1/5000 ölçekte düzenlenen ve detaylı bir raporla açıklanan ve rapor ile bir bütün olarak hazırlanan plana nazım imar planı deniyor. Peki, Nazım imar planını kim onaylar?

Nazım imar planını kim yapar?

Arazi parçalarının genel kullanılış biçimleri, başlıca bölgelerin gelecekteki nüfus yoğunlukları ve yapı yoğunlukları gösteren plana nazım imar planı deniyor. Peki, nazım imar planını kim yapar?

İmar revizyonunu kim yapar?

İmar uygulaması için hazırlanmış olan imar planının ihtiyaca cevap vermediği ve uygulamasının problem olduğu durumlarda, hazırlanan yeni plana imar revizyonu deniyor. Peki, imar revizyonunu kim yapar?

Revizyon imar planını kim yapar?

Her tür ve ölçekteki planın ihtiyaca cevap vermediği veya uygulamasının mümkün olmadığı veya sorun yarattığı durumlarda yeni bir plan hazırlanmasına revizyon imar planı deniyor. Peki, revizyon imar planını kim yapar?

Abdurrahman Savaş kim Haberi

Abdurrahman Savaş kim

Abdurrahman Savaş kimdir?

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, 1964 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladı.


1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1987 yılında Eskişehir Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Yabancı dil eğitimi, mesleki eğitim ve yüksek lisans eğitimi için birer yıl süre ile İngiltere’nin Bournemouth ve Manchester şehirlerinde bulundu. İzmir Torbalı ve Kütahya Domaniç İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinden sonra 1990 yılından itibaren sırası ile; Mersin-Gülnar, Konya-Güneysınır Kaymakamlıkları, Bitlis Vali Yardımcılığı, Erzurum-Aşkale, Kayseri-Bünyan, Sakarya-Sapanca, Tekirdağ-Marmara Ereğlisi Kaymakamlığı görevlerini yürüttü.


2003 yılında atandığı İçişleri Bakanlığı APK Kurulu Başkanlığı Daire Başkanlığı görevi esnasında insan hakları ve uluslararası kuruluşlarla ilişkiler alanında çalıştı. Bu süre zarfında mesleki diğer konular yanında Avrupa Birliği Uyumu alanında yürütülen insan hakları konulu çalışmalara...