08 / 05 / 2024

Abdurrahman Yeşiltaş kimdir

Abdurrahman Yeşiltaş kimdir

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Yeşiltaş ve Meclis üyeleri yapılan imar çalışmalarının "adrese teslim" ve endişe verici olduğunu söyledi. Yeşiltaş: "Adana'da tüm müteahhit, yatırımcı ve vatandaşları rencide edecek bir çalışmanın startını verdiler." dedi.

Emlakçılar: Kira kontratları takip edilebilir olsun!

Konuttan kira geliri elde eden vatandaşların beyanname verme süreleri 5 Nisan 2024 tarihinde resmen doldu. Bakan Şimşek, toplamda 420 bin konutta yerinde tespit yapıldığını dile getirirken, Emlak müşaviri Yeşiltaş başlatılan uygulamaların ayaklarının yere basmadığını söyledi...

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Kâmil Ömer Bozer kimdir? Ne iş yapıyor?

Arçelik A.Ş. Yönetim Kurulu’nda bağımsız üye olarak görev yapan Kâmil Ömer Bozer kimdir?  Ömer Bozer ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Orhan Geniş nerede okudu? İngiltere’ye neden gitti? Hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevde yer alıyor?

Orhan Geniş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İngiltere’ye neden gitti? İş hayatına ne zaman başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Orhan Geniş ile ilgili merak edilenler...

Leısure Busıness Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Leısure Busıness Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Yeşiltaç tarafından kuruldu.

Ekrem Burcu kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üye'liği yapan Ekrem Burcu kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Burcu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Burcu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

Yabancılar Türkiye'ye konut almak için geliyor!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, yabancıya konut satışıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tutdere, "Yabancı yatırımcılar her ay milyonlarca dolarlık portföylerini satarak Türkiye’den ayrılıyor. Yabancılar Türkiye'ye yatırım İçin değil, ev almak için geliyorlar" diye konuştu

Yeşiltaş Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşiltaş Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yeşiltaş tarafından kuruldu.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Mehmet Ali Güneysu kimdir?

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı Mehmet Ali Güneysu kimdir? Mehmet Ali Güneysu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Ali Güneysu'nun biyografisi...

Murat Bahadır Teker kimdir?

Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Murat Bahadır Teker kimdir? Murat Bahadır Teker daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Bahadır Teker'in biyografisi...

Abdurrahman Yeşiltaş kimdir Haberi

Abdurrahman Yeşiltaş kimdir

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ilçe binasında basın toplantısı düzenledi. Seyhan Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Yalçın Limoncu işleyişle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, İmar Komisyonu Üyesi Abdullah Ersöz ise imar çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.


Yeşiltaş "Pınar, Gürselpaşa ve Fatih mahallelerinin imar çalışmalarında ki gelinen noktadan endişeliyiz"


Konuşmasına yoğun seçim gündeminde vakit ayırıp toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür ederek başlayan Yeşiltaş; "Bu günkü toplantımızın konusu Seyhan ilçemizin Pınar - Gürselpaşa - Fatih gibi mahalleleri kapsayan 3.BÖLGE olarak adlandırılan büyük alandaki, Seyhan ilçe belediyesinin 1/1000'lik plan çalışmaları konusundaki gelişmelerdir.


Bu bölgedeki imar çalışmalarının seyri, gelinen nokta ve gelecekteki durumu biz AK Parti grubunu endişelendirmekte ve kaygılanmaktayız.


Meclis üyelerimiz; gerek komisyonlarda gerekse meclis toplantılarında yaşanan gelişmeleri hayretle izleyip,...