07 / 05 / 2024

Abide-i Hürriyet Anıtı

Abide-i Hürriyet Anıtı

İBB, Çağlayan'daki parkın kullanım haklarını bedel istemeksizin 5 yıl süreyle Adalet Bakanlığı'na devretti

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Siteye iş yeri açan bahçeyi kullanabilir mi? 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında sitede açılan işyerlerinin ortak kullanım alanlarını kullanıp kullanmayacağı sorusunun yanıtını kaleme aldı. 

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Muğla Gümüşkesen Anıtı'nın yanındaki betonarme için yıkım kararı!

Muğla'da Gökova Körfezi'nde bulunan Gümüşkesen Anıtı'nın yanına inşa edilen betonarme için yıkım kararı alındı.

Hürriyet Emlak gayrimenkul danışmanlarını Emlak Akademisi’nde buluşturuyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünü dijitalleştirme görevini üstlenen Hürriyet Emlak, online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi’ni hayata geçirdi.

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

Hürriyet Emlak’tan 1 ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evine kapanmak zorunda kalan iş ortakları için elini taşın altına koydu. Hürriyet Emlak, tüm üyelerine 1 ay ücretsiz kullanım hakkı verdi.

Zeynep Tandoğan Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu!

Zeynep Tandoğan, Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdür görevine getirildi.

İstanbul'da en pahalı mezar yeri 30 bin lira!

İstanbul'da Zincirlikuyu, Ulus, Aşiyan ve Abide-i Hürriyet gibi mezarlıklarında boş mezar yeri 30 bin liraya satılıyor.

Konya'da Yüksek Hızlı Tren Garı için acele kamulaştırma yapılacak!

Konya Selçuklu'da yürütülen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içerisinde yer alan Yüksek Hızlı Tren Garı ve metro hatları için acele kamulaştırma yapılacak....

Hürriyet Emlak ve Hürriyet Emlak Projeland’den dev kampanyaya destek!

Doğan Grubu bünyesinde yer alan Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland, 31 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek olan ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasına tam destek oluyor. 

Hürriyet Emlak Projeland’den, konutta dijital pazarlama eğitimi!

Doğan Grubu bünyesinde yer alan Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonellerine yönelik eğitim seminerlerine başlıyor.

Hürriyet Emlak, Emlağın En’leri ödül töreni 19 Eylül'de!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreni Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde 19 Eylül'de yapılacak...

Abide-i Hürriyet Anıtı Haberi

Abide-i Hürriyet Anıtı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Çağlayan'da inşaatı devam eden Avrupa Yakası Adalet Sarayı binasının bitişiğinde bulunan ve içinde Abide-i Hürriyet Anıtı'nın da yer aldığı Abide-i Hürriyet Parkı'nı 5 yıl süreyle Adalet Bakanlığı'na devretti. Devir kararı 18 bin metrekarelik park alanının kamuya kapanmasını gündeme getirdi. İBB Meclisi'nin geçen cuma günü gerçekleştirilen toplantısında kentin farklı bölgelerindeki 18 taşınmazın satışı, devri ve kiralanmasına ilişkin rapor görüşüldü. Raporda, söz konusu parkın Adalet Sarayı'nın bahçe ihtiyacının karşılanması amacıyla 5 yıllığına, "bedelsiz" olarak bakanlığa devri istendi. "Abide-i Hürriyet Anıtı ve çevresinin halka açık olması" şartı konuldu.

Çağlayan'daki son yeşil alan

Anıt alanının dışında kalan 18 bin 704 metrekarelik park alanının kamuya açık olma şartı dışında tutulması ise Çağlayan'daki son yeşil alanın halkın kullanımına kapatılmasının önünü açtı.
Cumhuriyet/Deniz Tatarer...