15 / 05 / 2024

Abidin Ihlamur

Abidin Ihlamur

Ihlamur Grup İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abidin Ihlamur tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart 2015 tarihinde Çekmeköy, Ekşioğlu Mahallesi'nde kuruldu.

İş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait Beşiktaş Bebek'teki 11 bin 424 metrekarelik arazi imara açıldı!

Boğaziçi’nde iş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait olan oldukça değerlia arazi, İBB devre dışı bırakıldı ve Cumhurbaşkanı imzasıyla imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Zeynel Abidin Beyazgül: Kentsel dönüşüm için harekete geçeceğiz!

Şanlıurfa’da ufak sarsıntıda bile yıkılacak çok bina olduğunu söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentsel dönüşüm için harekete geçeceklerini açıkladı.

Zeynel Abidin Beyazgül kimdir?

Zeynel Abidin Beyazgül , 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? Zeynel Abidin Beyazgül, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Emlak sektörünün duayeni Abidin Çağıran vatandaşlarla buluştu!

Yenimahalle Belediyesi, emlak sektörünün başarılı ismi Abidin Çağıran'ı YENİMEK 'Emlak Danışmanlığı Kursu' alan vatandaşlarla seminerde buluşturdu.

Ihlamur Kasrı ve Abbasağa Parkı imar planı askıda!

Beşiktaş ilçesine bağlı Ihlamur Kasrı ve Abbasağa Parkı Doğal Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı 27 Ekim'de askıdan indirilecek...

Beşiktaş Ihlamur Parkı yeşil alan ilan edildi!

Yapılaşma tehdidiyle uzun süredir tartışma yaratan Beşiktaş’taki Ihlamur Parkı için müjdeli haber geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişikliği ile parkın arazisi yeşil alan ilan edilerek imara kapatıldı.

Beşikaş Ihlamur Parkı'nda inşaat yapılmayacak!

Geçtiğimiz aylarda demir panellerle çevrilen ve içine Seba inşaat tarafından içerisinde konut projesi planlandığı açığa çıkmasıyla tartışma konusu olan Beşiktaş’taki Ihlamur Parkı’nda zafer, Ihlamur Parkı Dayanışmasının çevrecilerin oldu.

Yıl sonunda Gümüşdere Ihlamur Vadisi’nin yüzde 70’i tamam!

Ankara Keçiören'in marka değerini yükseltecek vizyon projesi Gümüşdere Ihlamur Vadisi’nde çalışmalar son hızla ilerlerken yıl sonunda projenin yüzde 70'inin tamamlanması ön görülüyor.

Beşikaş Ihlamur Parkı'nda sular durulmuyor!

BEŞİKTAŞ’ta kültür varlığı olarak tescil edilen III. Selim ve II. Mahmut’a ait üç adet nişan taşının ve anıtsal nitelikte ağaçların bulunduğu Ihlamur Parkı’nın imara açılmasının ardından mahalleli ile belediye arasında yaşanan tartışma yeni bir boyut kazandı.

Murat Hazinedar: Beşiktaş Belediyesi'nin imar izni yok!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Ne Ihlamur parkında ne de başka hiçbir alanda Beşiktaş Belediyesi'nin imar izni yoktur. Bu konuda biz o iddia sahiplerinden daha hassasız" dedi.

Seba İnşaat'tan Ihlamur Parkı açıklaması!

Seba İnşaat, “Ihlamur Parkı” olarak bilinen 6.929 metrekare yeşil alanın da yer aldığı, kendisine ait arsa hakkında medyada yer alan haberler, sosyal medyada yer alan yorumlara ilişkin açıklamada bulundu...

Ihlamur Parkı'nda yapılan imar açıklamasında olay çıktı!

Ihlamur Parkı’nın ‘imara açılacağına’ yönelik iddialar hakkında basın mensuplarına açıklama yapmak üzere Ihlamur Parkı’na gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a bazı vatandaşlar tepki gösterdi.

Murat Hazinedar'dan Ihlamur Parkı açıklaması!

Ihlamur Parkı’nın imara açılmasıyla ilgili tartışmalar sürüyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Ihlamur Parkı'na gelerek, imar iznine tepki gösteren vatandaşlarla görüştü.

Abidin Ihlamur Haberi

Abidin Ihlamur

Ihlamur Grup İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abidin Ihlamur tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 


Ihlamur Grup İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 -Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, sondaj kuyusu, atölye, depo, spor tesisleri, kanal, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait bina ve tesislerin inşaatı ve her türlü bakım onarımı, cam ve cam ürünleri, sıhhi tesisat malzemeleri, doğalgaz tesisat malzemeleri, bina mekanik tesisat sistemleri ve işleri, ısıtma ve soğutma tesisatı ve sistemleri, Her türlü PVC, alüminyum, demir ve metal doğrama, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana, tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, açılır kapanır çatı, pencere ve kapı sistemleri, her türlü...