18 / 05 / 2024

ABM invest Versace Evleri sunumu

ABM invest Versace Evleri sunumu

Londra`nin ilk ve tek marka projesi olan VERSACE evlerinin sunumunu ABM invest yapiyor. ABM invest Turk Yatirimcilara Londra`nin ilk marka projesi olan “ VERSACE “ evlerini sunuyor.

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Hattat ve Invest EBA İnşaat ortaklığında kuruldu.

Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nde tam 2.000 TL indirim!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli haberi duyurdu. Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi, Oliz’e özel 2 bin TL indirimle satışa sunuldu.

Abm Özer Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Abm Özer Yapı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Özer tarafından kuruldu.

Öz Abm İnşaat Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Abm İnşaat Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ala Almazlum ve Bahaa Al Mazloum ortaklığında kuruldu.

Abm Lojistik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abm Lojistik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Affan Özbek tarafından kuruldu.

Abm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz M. Al-Mansoori ve Huda Ghassan T Hawa ortaklığında kuruldu.

Versace'nin evi otel oldu! 

Ünlü modacı Gianni Versace’nin, girişindeki merdivenlerde suikaste uğradığı Miami’deki ünlü evi Casa Casuarina, otel olarak hizmet vermeye başladı.

ABM Group Bellis Kule satış ofisi!

ABM Group Bellis Kule satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Bellis Kule projesinde inşaatın yüzde 20'lik kısmı tamamlandı.

Vadi Koru Ayazağa fiyat bilgisi!

Invest İnşaat tarafından İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen Vadi Koru projesinde konut, ofis ve ticari alanlara yer veriliyor. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Ayazağa Vadi Koru'nun metrekaresi 8 bin TL'den başlıyor!

Toplam 242 konut, 84 ofis, 12 ticari üniteden meydana gelen Ayazağa Vadikoru projesi Invest İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Ayazağa Vadi Koru'nun metrekaresi 8 bin TL'den başlıyor.

Ayazağa Vadi Koru ön talep topluyor!

Invest İnşaat, Ayazağa'da hayata geçirdiği yeni projesi Vadikoru için ön talep toplamaya başladı.

Vadistanbul Park Evleri tam fiyat listesi!

Yıl sonunda teslim edilecek olan Vadistanbul Park Evleri İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Proje Artaş İnşaat ve Invest İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Vadistanbul Park Evleri tam fiyat listesi...

Kağıthane Vadistanbul Park Evleri fiyatları!

Vadistanbul Park projesi İstanbul Kağıthane Ayazağa'da Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 846 bin 370 TL'den başlıyor...

ABM invest Versace Evleri sunumu Haberi

ABM invest Versace Evleri sunumu

Londra`nin ilk ve tek marka projesi olan VERSACE evlerinin sunumunu ABM invest yapiyor. Abm invest  Londra`da Versace Evlerinin  satisina basladi. ABM invest Turk Yatirimcilara Londra`nin ilk marka projesi olan “ VERSACE “ evlerini sunuyor.

Abm invest yatirim danismanlik Direktoru Ali Eroglu proje hakkinda :   

ABM invest`in uzman yatırım danışman ekibiyle faaliyet gösterdiğini ve kendi alanının en iyi firmalarıyla çalıştığını belirten Eroğlu:

VERSACE Evleri "Aykon Nine Elms Kulesi" Londra'da ilk moda markalı bir projedir  ve merkezi onemli  bir lokasyona sahiptir. 57 katlı gökdelen Versace tarafindan tasarlanmış 360 daire olacak ve 2020 yılında tamamlanacak. Proje ayrıca spor salonu ve iki araba asansöru diğer olanakların yanı sıra 9924 metrekarelik bahçeler kapalı yüzme havuzu ve jakuzi yer alacak ,


Dunyanin degisik ulkelerinden  yatirimcinin ilgisini ceken Versace...