11 / 05 / 2024

Abou Khalil Turizm iletişim

Abou Khalil Turizm iletişim

Abou Khalil Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Radi Abou Khalel, Abdulhadi Abou Khalil, Rami Abou Khalil tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Step Seyahat Turizm ve Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Step Seyahat Turizm ve Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Abou Mayla E.H Elıe, Roy Baalbaky, Sandı Abou Haydar ve Sinan Borak ortaklığında kuruldu.

Alamıra Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alamıra Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıad Abou Radı ve Mohammad Abou Radı ortaklığında kuruldu. 

Jqattro Divani Emlak Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jqattro Divani Emlak Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Daghestanı, Heba Daghestanı ve Hanaa Abou Affan ortaklığında kuruldu.

Afa Gayrimenkul Turizm Tanıtım İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afa Gayrimenkul Turizm Tanıtım İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faisal Abou Shahin, Ahdi Tanjara, Ahmad Ramadan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Al Furkan Turizm İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Furkan Turizm İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Abdulaziz Alahmad, Majed Kurdi, Ammar Alrefaie, Mohamad Bachar Abou Al Shaar tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Marota Turizm ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Marota Turizm ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Münir Özkök Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Selim El ZYR Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Hamid Omar Abou Sahyoun, Yusef Arslan, Rober Varon Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Kadrah Tur Turizm ve Uluslararası Yolcu Yolcu Taşımacılığı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadrah Tur Turizm ve Uluslararası Yolcu Yolcu Taşımacılığı Dış Ticaret Limited Şirketi, Khalil Kadrah, Basam Kedra tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu.

Abou Khalil Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abou Khalil Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Radi Abou Khalel, Abdulhadi Abou Khalil, Rami Abou Khalil tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu.

Magic Sides Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magic Sides Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Shadi Khalil, Abdulmunem Rejjo tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Papatya Residence'ta kuruldu.

KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmad KHALIL, Fiad KHALIL tarafından 12 Eylül 2013 tarihinde 300 bin TL 'lik sermaye ile Aksaray 'da kuruldu...

Taran İnşaat Turizm İşletmecilik şžirketi iflas etti!

Ankara İflas 21. İcra Dairesi, Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi iflas ettiğini duyurdu. Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi Uğur Mumcu Caddesi No: 55/8 Gaziosmanpaşa çankaya / ANKARA'da ye

Abou Khalil Turizm iletişim Haberi

Abou Khalil Turizm iletişim

Abou Khalil Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Radi Abou Khalel, Abdulhadi Abou Khalil, Rami Abou Khalil tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu.  


Abou Khalil Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya...