29 / 04 / 2024

aca inşaat

aca inşaat

İnşaatının başladığı Sarıgöl Kent Konutları projesi Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Yapı ruhsatı iptal edilen Cengiz İnşaat'tan Bodrum açıklaması

Bodrum Belediyesi'nin 60 inşaat ruhsatını iptal ettiği Cengiz İnşaat, Cennet Koyu'nda yapmak istediği inşaata verdiği ruhsatları iptal eden Bodrum Belediyesi'ne dava açacağını açıkladı.

Yerli otomobil fabrikasının inşaatı 12 ayda bitecek!

TOGG’un sosyal medya hesabından fabrikanın inşaatında gelinen son nokta dron ile görüntülendi. Yerli otomobilin üretileceği fabrikanın bu ay başlayacak üst yapı inşaatında da 5 bin kişinin çalışacağı belirtildi. 

Avusturalya Victoria'da inşaat sektörü düşük kapasiteyle çalışacak!

Avustralya’nın Victoria eyaletinde yeni alınan Kovid-19 önlemleri kapsamında inşaat sektörünün açık kalacağını fakat daha düşük kapasitede çalışacağını açıkladı...

Sivas'taki AVM'li camii inşaatı hakkında suç duyurusu yapıldı! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Sivas Tarihi Kent Merkezi’nin dokusunda tahribata yol açacağı ve kent hafızasını onarılamaz şekilde değiştireceğini ileri sürerek Sivas Merkez Cami Alışveriş Merkezi inşaatı için suç duyurusu yaptı...

İnşaat sektöründeki zayıflık alüminyum piyasasını nasıl etkileyecek? 

Fitch Ratings, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle bu yıl için düşük otomotiv üretimi ve inşaat sektöründeki zayıflık sebebiyle alüminyum piyasasında arz fazlası oluşacağını belirtti...

Türkiye'nin Otomobili fabrikasının inşaatında 2 bin kişi çalışacak!

Türkiye'nin Otomobili'nin üretileceği Bursa Gemlik'te ''Çevresel Etki Değerlendirmesi'' (ÇED) toplantısı düzenlendi. Fabrikanın inşaatında 2 bin kişinin çalışacağı öğrenildi.

Sakız Acağı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sakız Acağı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile H. Hüsamettin Koçak, Ali Gedik ve Müslüm Gedik tarafından kuruldu.

İnşaatın geliştiği yerde mobilya ihtiyacı doğar!

Özbekistan'da inşaat sektörünün hızla geliştiğini belirten MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, inşaatın geliştiği yerde mobilya ihtiyacının da doğacağını söyledi...

Gerede Tüneli'nin inşaatı tamamlandı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ankara'nın su sorununu çözecek Gerede Tüneli'nin inşaatının tamamlandığını açıkladı. Pakdemirli, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla yakın zamanda bu tüneli açacağız' diye konuştu.

Japon devi Türkiye'deki fabrika inşaatını erteledi!

Japon mürekkep üreticisi Toyo Ink, Türkiye’de açacağı fabrikasının inşaatını erteledi. TL’deki değer kaybı nedeni fabrika inşaatının ertelenmesi neden oldu.

Murat Kurum: Önüne gelen inşaat yapamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Artık önüne gelen inşaatçı olamayacak. Biz yapacağımız düzenleme ile hem vatandaşın sorun yaşanmasının önüne geçeceğiz hem de inşaat sektöründe sağlıklı büyümenin yolunu açacağız" dedi.

Şeyma Subaşı, Bebek'te açacağı kafenin inşaatını teftiş etti!

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, Bebek'te kafe açmaya hazırlanıyor. Şeyma Subaşı önceki gün kafe inşaatı teftiş etti, ustalardan bilgi aldı...

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

aca inşaat Haberi

aca inşaat

Acar İnşaat'ın Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirdiği Sarıgöl Kent Konutları projesinin inşaatı başlamış durumda. 9 blok halinde inşa edilecek olan proje 1.452 ada üzerinde yükseliyor.


Sarıgöl ve Yenidoğan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen Sarıgöl Kent Konutları projesinde toplam 725 adet daire yer alıyor. Projede bulunan dairelerin fiyatları konumuna göre değişiklik gösteriyor.



2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Sarıgöl Kent Konutları projesi içerisinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alıyor. Projede bulunan dairelerin net alanları şu şekilde; 1+1 daireler 51 metrekare, 2+1 daireler 91 metrekare, 3+1 daireler 114 metrekare.



Banka kredisine uygun olan Sarıgöl Kent Konutları projesi tamamı peşin ödeme yapılarak konut sahibi olunabiliyor. Projedeki dairelerin ortalama fiyatları şöyle; 1+1 daireler 108 bin TL, 2+1 daireler 197...