02 / 05 / 2024

AcarBlu Rezidans basın toplanstısı

AcarBlu Rezidans basın toplanstısı

25 Ekim'de gerçekleşmesi planlanan AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ileri bir tarihe ertelendi. Lansman, Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Acar'ın katılımı ile gerçekleşecek..

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Acarblu Rezidans'ta doğayla iç içe evler alıcılarını bekliyor!

Acarblu Rezidans, daire sahiplerine şehir merkezinde doğayla iç içe bir yaşam vadediyor. Beykoz'da konumlanan proje, alıcılarını bekliyor...

Basın Ekspres NG Rezidans güncel fiyatlar!

Basın Ekspres NG Rezidans güncel fiyatlar kapsamında projede daireler 503 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ertelendi!

25 Ekim'de gerçekleşmesi planlanan AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ileri bir tarihe ertelendi. Lansman, Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Acar'ın katılımı ile gerçekleşecek..

AcarBlu Rezidans basın lansmanı 25 Ekim'e ertelendi!

Toplamda 240 rezidanstan meydana gelen AcarBlu Rezidans projesinin basın lansmanı 25 Ekim'e ertelendi.

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Basın Ekspres Projesi!

Esta Construction'un hayata geçireceği Basın Ekspres Projesi, rezidans ve A sınıfı ofis alanlarından meydana geliyor...

Gül Proje Basın Ekspres ev fiyatları!

Gül Proje Basın Ekspres ev fiyatları 248 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gül Proje Express Rezidans'ta teslimler 2018'in sonunda yapılacak...

Nurol Park Basın Ekspres Rezidans!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Basın Ekspres Rezidans projesinde sıfırlayan kampanya devam ediyor.

AcarBlu Rezidans'ta teslimler Ağustos 2016'da!

AcarBlu Rezidans projesinde üç farklı dekorasyon anlayışıyla hazırlanan örnek daireler beğeniye sunulmaya başlandı. AcarBlu’nun anahtar teslim tarihi 2016 yılının Ağustos ayı olarak planlanıyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul Rezidans fiyat!

Basın Ekspres Sone İstanbul Rezidans fiyat listesi 310 bin liradan başlıyor. Cathay Group imzasını taşıyan Sone İstanbul projesinde konut teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor...

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları!

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire ve ofisler yer alıyor.

Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans!

İçerisinde konut, otel ve dükkan alanları bulunan proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yayılıyor.

AcarBlu Rezidans basın toplanstısı Haberi

AcarBlu Rezidans basın toplanstısı

AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ileri bir tarihe ertelendi. Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Acar'ın katılımı ile gerçekleşecek lansmanda proje hakkında bilgiler paylaşılacak.

Lansmanda aynı zamanda Türkiye'de bir ilk olacak kampanya bilgileri de paylaşılacak.

Proje hakkında;


1983 yılında kurulan Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilen AcarBlu Rezidans projesi 240 rezidanstan meydana geliyor. 

Proje, 30 katlı iki blok halinde dizayn edildi. Beykoz'da yükselen projede 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 5+2 penthouse daire seçenekleri yer alıyor.

Kaba inşaatı tamamlanan Acarblu Rezidans'ta yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları mevcut.

Adres : Acarlar Mahallesi Acarkent Sitesi Beykoz/İstanbul

Tel : 0216 485 14 14
Web :